Головна Новини Суспільство Війна з Росією Мелітополь, ми йдемо – завдано масованого удару по аеродрому, де базуються росіяни - ФОТО
commentss НОВИНИ Всі новини

Мелітополь, ми йдемо – завдано масованого удару по аеродрому, де базуються росіяни - ФОТО

Ранок у тимчасово окупованому Мелітополі розпочався із серії врзов

3 липня 2022, 08:35
Поділіться публікацією:

Ранок 3 липня почався з вибухів не лише у російському Бєлгороді, а й у тимчасово окупованому українському Мелітополі. Повідомляється про масований удар по аеродрому, який також захоплений окупантами та використовується російськими військами для атаки на Україну. Як передає видання "Коментарі", інформацію про вибухи вже підтвердив мелітопольський портал "РІА Мелітополь" та російське пропагандистське інформагенство "РІА Новини".

Мелітополь, ми йдемо – завдано масованого удару по аеродрому, де базуються росіяни - ФОТО

Мелітополь. Фото: T.ME/RIAMELITOPOL

За тією інформацією, яка є у розпорядженні "РІА Мелітополь", йдеться про близько 15 вибухів о 3 годині ночі та 15 близько 5 ранку.

Пропагандисти з "РІА Новини" вже заявляють про те, що вибухи у Мелітополі – це справа рук українських захисників. За інформацією "РІА Новини", українська армія двічі за ніч обстріляла Мелітополь, за попередніми даними, обстріляли мікрорайон Авіамістечко.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сьогодні стало відомо про ранкову серію гучних вибухів у російському Білгороді , звідки основна частина військ продовжує, перетинаючи кордон, вторгатися в Україну. За попередніми підрахунками, руйнування зафіксовано у 11 багатоквартирних будинках. Щонайменше 39 приватних житлових будинків зруйновано частково, з них 5 повністю. Влада Білгородської області повідомляє про трьох загиблих і чотирьох поранених.                                                                                     

Також видання "Коментарі" писало, що сьогодні відбувається в ОРДЛО, чого домагаються окупанти: експерти розповіли, як треба діяти Україні, щоб не допустити нової анексії.

Мелітополь, ми йдемо – завдано масованого удару по аеродрому, де базуються росіяни - ФОТО - фото 2



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини