Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медведєв відреагував на слова Зеленського про спроби замаху: пригрозив президенту України
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв відреагував на слова Зеленського про спроби замаху: пригрозив президенту України

Дмитрій Медвєдєв відповів на інформацію щодо спроб замаху на президента України.

21 листопада 2023, 16:15 comments1576
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медвєдєв відреагував на слова президента України Володимира Зеленського про спроби Путіна організувати 5-6 замахів на нього.

Медведєв відреагував на слова Зеленського про спроби замаху: пригрозив президенту України

Російський політик Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Російський політик Дмитрій Медвєдєв вчергове використав російську пропаганду та нетактовність реагуючи на заяви європейських лідерів. Цього разу колишній президент РФ спробував критикувати Володимира Зеленського.

"Господи, яке ж убожество це бандерівське опудало. Бородате непорозуміння у зеленому", — відреагував Медведєв на інтерв'ю президента України.

Медвєдєв також пригрозив Володимиру Зеленському, що заяви про спробу замаху на нього можуть втілитись у реальність.

"За таких потужних "пророцтв" навряд чи цей дурник має шанси дожити до старості. Думки іноді матеріальні…", — написав Дмитрій Медвєдєв.

Нагадаємо, що президент України інтерв’ю для видання The Sun розповів про кілька спроб замаху на нього, які були організовані під керівництвом Володимира Путіна з початку повномасштабного вторгнення 24 лютого. За словами Зеленського перший замах його злякав, однак потім президент звик до нової реальності подібно, як суспільство пристосувалось до пандемії коронавірусу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в інтерв'ю для британського видання Зеленський зробив попередження для військових та вказав, що це буде дуже велика помилка з їх боку та для національної єдності України.

Також "Коментарі" писали, що Дмитрій Медведєв відреагував на план вступу України до НАТО під час війни запропонований колишнім генсеком НАТО. Він полягає в частковому вступі до альянсу без окупованих територій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сенс

22 листопада 2023, 19:28

Боже, какое убожество этот опухший обрусевший армянин, непросыхающий неделями. Он даже не понимает того, что залезть наверх ему помог его карликовый рост (путя не держит рядом людей с нормальным ростом). Мозги пропиты окончательно, поэтому он не способен даже на более менее приличную риторику и прибегает к базарному стилю, что впрочем копирует манеру общения соловьиного говномета, да и самого плешивого карликового убожества. Зеленский пользует дочку пыни, а другой Зеленский сломал им все планы мирового господства еще в зародыше. Беснуйся алкаш, лови белочек. Оклад то приличный, а деньги народные.


Новини