Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медведєв відреагував на гарантії безпеки для України
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв відреагував на гарантії безпеки для України

Медведєв традиційно продовжив лякати ядерною війною

14 вересня 2022, 00:14
Поділіться публікацією:

Колишній президент РФ Дмитро Медведєв назвав документ безпекового договору для України "прологом до Третьої світової". Заступник голови Ради безпеки Росії знову взявся погрожувати НАТО та заявив, що "українським нацистам гарантій ніхто не дасть". Про це він написав у своєму Telegram.

Медведєв відреагував на гарантії безпеки для України

Дмитрий Медведев (фото из открытых источников)

 Кремлівський пропагандист традиційно почав звинувачувати цивілізований світ, який підтримав Україну.

"Київська камарилья народила проєкт "гарантій безпеки", які є прологом до третьої світової війни. Звісно, ​​ніхто жодних "гарантій" українським нацистам не дасть. Адже це майже те саме, що застосувати до України ст. 5 Північноатлантичного пакту (Вашингтонського договору). Для НАТО – те саме лайно, лише вид збоку. Тому – страшно. Якщо продовжиться нестримне накачування київського режиму найнебезпечнішими видами озброєнь, то рано чи пізно військова кампанія перейде на інший рівень. У неї зникнуть видимі межі та потенційна передбачуваність дій сторін конфлікту. Вона піде за своїм власним військовим сценарієм, залучаючи до нього нових учасників", - пише Медведєв.

А наприкінці свого "спітчу" знову почав лякати ядерною війною.

"У них у прямому сенсі горітиме земля і плавитиметься бетон. Все запалає і навколо них. Їхні люди хапнуть горя по повній програмі. Нам теж дуже дістанеться. Усім буде дуже погано", — заявив Медведєв.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про, що про що говорять нові гарантії безпеки для України. Україна представила свій проект із гарантій безпеки для нашої країни. Його презентували голова Офісу президента Андрій Єрмак та екс-генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен. Презентовані сьогодні рекомендації, створені колегіально членами робочої групи з питань міжнародних гарантій безпеки України (так званий Київський договір безпеки), є своєчасним та змістовним кроком до розуміння та вирішення гострих для України питань безпеки та розвитку. У цьому впевнений адвокат АТ "Vi Vates", аналітик права Українського інституту політики Ігор Печенкін.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини