Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медведєв пригрозив новими атаками по місцях, де росіян не чекають
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв пригрозив новими атаками по місцях, де росіян не чекають

Колишній президент РФ Дмитрій Медведєв різко відреагував на удари по Москві та Криму.

24 липня 2023, 12:18 comments1115
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Медведєв пригрозив новими атаками по місцях, де росіян не чекають

Російський політик Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв відреагував на атаки безпілотників по Москві та складах зброї в анексованому Криму. Російський політик пригрозив новими атаками по Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі Медведєва.

В ніч на 24 липня відбулась атака на Москву. За даними Міноборони РФ було пошкоджено кілька будинків через удари двох дронів. Також завдано ударів по складу боєприпасів у Криму поблизу міста Джанкой. Призначений Росією голова Криму Сергій Аксьнов заявив про потребу евакуації населення з цієї території півострова.

На ці події відреагував колишній президент РФ Дмитрій Медведєв. 57-річний російський політик звинуватив Україну в ударах по російській території заявивши, що їх нібито здійснюють українські "нацисти". Медведєв пригрозив, що Росія відповість на атаки по Москві та Криму і буде завдавати ударів по нестандартним цілям.

"Нам потрібно вибирати нестандартні цілі для наших ударів. Не тільки сховища, енергетичні вузли та нафтові бази. Є й інші місця, де на нас поки що не чекають", — заявив Медведєв.

Нагадаємо, що 23 липня росіяни атакували Одесу, де пошкодили Спасо-Преображенський собор, який є частиною культурної спадщини ЮНЕСКО. Перед цим Медведєв заявляв про необхідність атакувати цивільні об'єкти в Україні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британська розвідка пояснила, чому росіяни вчать дітей керувати бойовими дронами.

Також "Коментарі" писали про реакцію на атаку дронів представників Міністерства закордонних справ РФ Марії Захарової та мера Москви Сергія Собяніна. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олег

24 липня 2023, 11:33

Це типу по церквах, соборах, монастирях?


Новини