Головна Новини Суспільство Війна з Росією Медведєв бурхливо реагує на мирні переговори у Саудівській Аравії: назвав свої три ключові пункти для миру
commentss НОВИНИ Всі новини

Медведєв бурхливо реагує на мирні переговори у Саудівській Аравії: назвав свої три ключові пункти для миру

Заступник голови Ради Безпеки РФ Дмитрій Медведєв назвав три ключові пункти для завершення війни в Україні.

6 серпня 2023, 13:50 comments2223
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишній президент Росії Дмитрій Медведєв, який з моменту повномасштабного вторгнення став відомий своїми різкими пропагандистськими заявами відреагував на зустріч понад 40 країн у Саудівській Аравії щодо спроб завершити війну в Україні. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі російського політика.

Медведєв бурхливо реагує на мирні переговори у Саудівській Аравії: назвав свої три ключові пункти для миру

Російський політик Дмитрій Медведєв. Фото з відкритих джерел

Дмитрій Медведєв заявив, що мирні переговори матимуть шанси на успіх, якщо буде виконано три ключові умови. Першою умовою експрезидент РФ назвав участь обох сторін у переговорах. Однак за словами Медведєва цього не відбувається.

Другим пунктом російський політик назвав "історичний контекст". Тут Медведєв повторив наративи російської пропаганди заявивши, що України не існувало до 1991 року і вона нібито є "уламки Російської імперії".

Третьою умовою заступник голови Ради Безпеки РФ вказує на "врахування поточних реалій". Політик стверджує, що Україна знаходиться в стані напіврозпаду, а частина територій "повернулась в Росію".

У кінці Медведєв заявив, що мирні переговори загалом для Росії непотрібні.

"Втім, і самі переговори поки що не потрібні. Ворог має приповзти на колінах, благаючи про помилування", — заявив Дмитрій Медведєв.

Нагадаємо, що Україна запропонувала формулу миру, яка має на меті створити умови для закінчення війни та надати безпекові гарантії у майбутньому. Зеленський неодноразово стверджував, що війна завершиться тільки після повернення територій України станом на 1991 рік. Росія стверджує, що вона відкрита до мирних переговорів, однак умовами таких дій є втрата українських територій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стали відомі основні домовленості мирної угоди на зустрічі країн у Саудівській Аравії.

Також "Коментарі" писали про Медведєва, який назвав умову, коли Росія застосує ядерну зброю в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини