Головна Новини Суспільство Війна з Росією Масштабна ракетна атака РФ: у великому місті зупинилися всі водопровідні станції
commentss НОВИНИ Всі новини

Масштабна ракетна атака РФ: у великому місті зупинилися всі водопровідні станції

Працівники «Вінницяоблводоканал» намагаються відновити живлення

26 серпня 2024, 21:55
Поділіться публікацією:

 Через перебої з електропостачанням, які стали наслідком ракетної атаки російських військ 26 серпня, у Вінниці зупинилася робота всіх водопровідних станцій. Про це інформує "Вінницяоблводоканал".

Масштабна ракетна атака РФ: у великому місті зупинилися всі водопровідні станції

У Вінниці зупинилися всі водопровідні станції (фото з відкритих джерел)

"Через аварійні збої в електропостачанні зупинилися водопровідні станції у всьому місті: цього разу, на жаль, всі, включаючи центральну станцію Вінниці", – повідомили в установі.

Також зазначено, що бригади виїхали на місця для проведення робіт з випуску повітря та відкриття запірної арматури. Фахівці "Вінницяоблводоканал" працюють над відновленням електропостачання.

"На даний момент у всьому місті можлива відсутність води або спостерігатиметься знижений тиск", – зазначили на підприємстві.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Укренерго дали прогноз щодо відключень світлаПрогнозувати вплив масової атаки росіян на енергосистему в понеділок на можливість безперебійного енергопостачання впродовж наступних двох місяців наразі складно, але очевидно, що плани з підготовки до зими доведеться коригувати. Як інформує портал "Коментарі", таку думку висловив радник прем'єр-міністра України, член наглядової ради НЕК "Укренерго" Юрій Бойко. 

При цьому він звернув увагу, що за відсутності ударів по енергосистемі до кінця жовтня не планувалося великих обмежень, а то й узагалі таких обмежень, оскільки в цей період мінімум навантаження на енергосистему, і доступної потужності з урахуванням активної ремонтної кампанії мало вистачити для безперебійного забезпечення електроенергії.

За його словами, сьогоднішня атака не знімає завдання успішної підготовки до ОЗП для енергетиків, але треба зрозуміти її наслідки атаки і скоригувати плани.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини