Головна Новини Суспільство Війна з Росією Масштабна повітряна тривога: де існує загроза обстрілів (ОНОВЛЕНО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Масштабна повітряна тривога: де існує загроза обстрілів (ОНОВЛЕНО)

До загрози застосування ударних дронів додалася загроза обстрілів балістикою

сьогодні, 21:59 comments2625
Поділіться публікацією:

Російській війська запустили ударні дрони на територію України. Про загрозу обстрілів попередили мешканців Сумської області. Також існує загроза застосування балістичного озброєння. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Повітряних сил ЗС України.

Масштабна повітряна тривога: де існує загроза обстрілів (ОНОВЛЕНО)

Ілюстративне фото

“Загроза застосування балістичного озброєння з Курської області, в областях де оголошено повітряну тривогу!”, — повідомили у Повітряних силах. 

Щодо застосування ударних дронів, то за даними моніторингових пабліків ударні дрони окупанти запустили з Орловської області. Повідомляється, що перші три шахеди на Сумщині рухаються в сторону Полтавської області. У Повітряних силах підтвердили інформацію моніторингових пабліків і зазначили, що у Полтавській області до загрози обстрілів балістикою додалася загроза застосування ударних ворожих БпЛА

Станом на 20:35 повітряна тривога оголошена у частині східних, північних, південних та центральних областей:

Масштабна повітряна тривога: де існує загроза обстрілів (ОНОВЛЕНО) - фото 2

Станом на 21:55 загроза застосування балістичного озброєння з Курської області поновилося, а територія потенційної загрози збільшилась

Масштабна повітряна тривога: де існує загроза обстрілів (ОНОВЛЕНО) - фото 3Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що ворожі війська продовжують споряджати ракетами літаки. Станом на 30 вересня на авіабазі “Оленья” в Мурманській області знаходився один борт Ту-95МС який ще 28 вересня здійснював зарядку ракетами повернувся назад на “Оленья” Таким чином на авіабазі “Оленья” перебуває 9 бортів Ту-95МС, 7 з яких вже споряджені Х-101 Також до 5 бортів перебуває на “Енгельс-2”.

“З огляду на кількість (7+) вже споряджених бортів Ту-95МС, ймовірність їх застосування до ракетних атак значно зростає. Тим часом рейси літаків Іл-76 на авіабазу “Енгельс-2” знову тривають. 29 вересня прилетів вже 13 борт Іл-76 з початку місяця. Ймовірно триває накопичення КР на осінньо-зимовий період”, — попереджає платформа Tracking.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини