Головна Новини Суспільство Війна з Росією Росія готується до масованого обстрілу: скільки літаків спорядили ракетами
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія готується до масованого обстрілу: скільки літаків спорядили ракетами

Росія, ймовірно, накопичує ракети на осінньо-зимовий період

сьогодні, 09:49 comments1276
Поділіться публікацією:

Ворожі війська продовжують споряджати ракетами літаки. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію платформи Tracking.

Росія готується до масованого обстрілу: скільки літаків спорядили ракетами

Ту-95МС. Фото з відкритих джерел

Станом на 30 вересня на авіабазі “Оленья” в Мурманській області знаходився один борт Ту-95МС який ще 28 вересня здійснював зарядку ракетами повернувся назад на “Оленья”

Таким чином на авіабазі “Оленья” перебуває 9 бортів Ту-95МС, 7 з яких вже споряджені Х-101

Також до 5 бортів перебуває на “Енгельс-2”.

“З огляду на кількість (7+) вже споряджених бортів Ту-95МС, ймовірність їх застосування до ракетних атак значно зростає. Тим часом рейси літаків Іл-76 на авіабазу “Енгельс-2” знову тривають. 29 вересня прилетів вже 13 борт Іл-76 з початку місяця. Ймовірно триває накопичення КР на осінньо-зимовий період”, — попереджає платформа.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у ніч на 30 вересня ворожі війська вчинили масовану атаку на Київ. Як і під час останніх нападів, ворог знову застосував ударні БпЛА, попередньо на кшталт Shahed. На Київ баражуючі боєприпаси заходили вночі, хвилями і з різних напрямків.

Керівник ЦПД РНБО Андрій Коваленко зазначив, що інформація про реактивні ударні дрони, яка ширилася в інтернеті, не підтвердилась. Окупанти застосовували звичайні БПЛА зі звичайними двигунами. При цьому він зазначив, що ворожі війська змінили тактику використання ударних дронів. Дізнатися детальніше про це можна за посиланням.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілу виникли проблеми на залізниці. Внаслідок ворожої атаки виникла пожежа на об'єкті критичної інфраструктури у Баштанському районі Миколаївської області.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини