Головна Новини Суспільство Війна з Росією Масований наступ на Кринки: що відбувається на лівому березі Дніпра
commentss НОВИНИ Всі новини

Масований наступ на Кринки: що відбувається на лівому березі Дніпра

За словами Гуменюк, присутність українського прапора на лівобережжі Херсонщини гарний сигнал для місцевих жителів

8 лютого 2024, 21:55
Поділіться публікацією:

Становище  на лівому березі Дніпра  лишається напруженим.  Ворог  продовжує наступ на позиції Сил оборони України неподалік  населеного пункту Кринки. Про це  повідомила  керівник об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк, даючи  коментар щодо  появи  українського прапора у Кринках.

Масований наступ на Кринки: що відбувається на лівому березі Дніпра

В ЗСУ розповіли про ситуацію на лівому березі Дніпра (фото з відкритих джерел)

"Ситуація залишається досить складною і присутність там українського прапора — це один з сигналів зокрема, й місцевим жителям про те, що Сили оборони України продовжують боротьбу, продовжують утримувати свої позиції. Нікуди вони не поділися, як би не хотіли російські пабліки", — наголошує спікер Сил оборони півдня України.

Наталя Гуменюк  продовжила, що українські  захисники  закріплюються  на нових позиціях на лівому березі  Херсонщини

 "Характерним залишається те, що продовжує діяти ембарго на використання бронетехніки. Фактично продовжуються м’ясні штурми. Наразі бачимо, що ворог вірить у Сили оборони України — економить бронетехніку. Щоб, коли прийде наша, їм було чим битися", — сказала  військова.

Ще вона сказала, що військові Сил  оборони України продовжують завдавати удар  по місцях скупчення  армії  противника і тилових об'єктах. За інформацією  Сил оборони півдня, за минулу добу було підтвердження, що на лівому березі було  знищено 57 окупантів, 1 танк, 5 гармат, 2 міномети та 12 одиниць автомобільної техніки.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що захисники України підняли український прапор на лівому березі Херсонщини. Український прапор підняли воїни ЗСУ на лівому березі Дніпра на Херсонщині – над дачами на території, яка зараз є "сірою зоною". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини