Головна Новини Суспільство Війна з Росією Масованих ракетних атак РФ може вже не бути
commentss НОВИНИ Всі новини

Масованих ракетних атак РФ може вже не бути

В армії країни-агресорки є брак ракет, та й намагаються змінити тактику

2 березня 2023, 15:49
Поділіться публікацією:

Ворог наразі пробує знайти нову тактику, яка б була націлена на протиповітряну оборону (ППО) і більш результативні удари, пишуть "Коментарі" за інформацією оприлюдненою керівницею пресцентру об’єднаного командування (ОК) "Південь" Наталією Гуменюк.

Масованих ракетних атак РФ може вже не бути

Масштабних ракетні атаки Росії можуть залишитися в минулому

"В армії країни-окупантки вже набагато менше є ракет, тож ворог починає розподіляти ракетні удари в часі — інколи це змішування ударів з повітря і моря, а також нечисельні партії дронів Shahed. Якщо раніше вони запускали по 14-25 штук, то зараз це 4-8", — каже речниця.

Різні експерти також стверджують, що, дійсно, запас ракет у ворога зменшується. Дарма що виробництво в них все ще триває, воно все ж таки відтягнуто в часі, відтерміновано через особливості роботи, пов’язані з деякими санкціями, які все ж таки мають вплив на цей процес.

Так, об’єктивно ситуація полягає в тому, що зараз відчутно менше ракет, але вони все ще є. Виробництво ракет фактично зупинено, але все ще не зупинене. Тому треба усвідомлювати, що потужності країни-терористки не знищені повністю, і ще має певні ознаки життя й виробляє вбивчу зброю", — зазначила Наталія Гуменюк.

За її словами, Україні необхідно усвідомлювати цю загрозу, адже ворог перебуває на етапі пошуку нової тактики.

"Ми говоримо про те, що окупанти зараз вишукують ту тактику, яка дозволить їм ефективно знешкодити нашу протиповітряну оборону й завдати результативного удару. Тому що попередні масовані атаки в них виходили не такими результативними, як вони розраховували", — додала речниця ОК пресцентру Сил оборони Півдня України.

На порталі "Коментарі" йшлося, про те, що держава-агресорка може накопичувати максимально можливий боєкомплект, щоб завдати руйнівного удару не лише по Україні, а й по Молдові, оголосивши нову "військову операцію".

Як раніше писали "Коментарі", у кремлівського диктатора гроші на війну можуть закінчитись вже влітку. Росія наближається до бюджетного колапсу, про це свідчать дані з витрат на війну в Україні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — для чого Путін лякає росіян народною війною.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини