Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маск знову зробив заяву про війну в Україні, попередивши світ про катастрофу, що наближається
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск знову зробив заяву про війну в Україні, попередивши світ про катастрофу, що наближається

Ілон Маск переконаний, що ймовірність ядерної війни стрімко зростає

10 жовтня 2022, 08:30
Поділіться публікацією:

На восьмому місяці повномасштабної війни Росії проти України засновник SpaceX Ілон Маск заявив, що ризики ядерного конфлікту зростають. Як передає видання "Коментарі", про це Маск написав у себе в Twitter.

Маск знову зробив заяву про війну в Україні, попередивши світ про катастрофу, що наближається

Ілон Маск. Фото з відкритих джерел

"Вірогідність ядерної війни стрімко зростає", — заявив мільярдер у відповідь одному з користувачів соцмережі, який розмірковував про шанси неминучої глобальної ядерної війни.

Варто зазначити, що вперше американський винахідник і мільярдер заявив про себе як геополітик 3 вересня, коли шокував багатьох користувачів соцмережі своїм повідомленням у Twitter. Тоді Ілон Маск опублікував у Twitter "мирний план", виконання якого нібито має покласти край війні в Україні. Тоді за свої пропозиції Маск викликало захоплення в Москві, а також суперечки на багатьох майданчиках у соцмережі.

Найбільше суперечок та заперечень викликала пропозиція винахідника провести повторний референдум на окупованих частинах сходу та півдня України, де люди мають визначитися, де вони хочуть жити в Україні та Росії. Друга скандальна пропозиція – Україна має погодитись на те, що Крим залишається частиною. Росії і дає згоду за пуск дніпровської води до анексованого півострова. Маск у своїх роздумах припустив, що спроба повернути Крим спричинить багато жертв і може спровокувати ядерний удар.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Росія повністю закінчила оформлення анексії частини України: що тепер почне російський диктатор Путін – які неприємності готує ворог.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Європейський Союз дозрів на 8-й пакет санкцій за "референдуми" та анексію – що у ньому найболючіше для Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини