Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маск відреагував на слова Сирського: зробив нову скандальну заяву про війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск відреагував на слова Сирського: зробив нову скандальну заяву про війну в Україні

Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський розповів про загострення на фронті, а Ілон Маск заявив, що Росія буде вести війну поки не окупує щонайменше чотири області України.

1 травня 2024, 11:42 comments3984
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Генеральний директор Tesla та SpaceX Ілон Маск прокоментував заяву головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського щодо відходу українських сил з позицій у Донецькій області, зокрема на Авдіївському напрямку.

Маск відреагував на слова Сирського: зробив нову скандальну заяву про війну в Україні

Маск відреагував на слова Сирського. Фото з відкритих джерел

Ілон Маск в соціальній мережі X відреагував на слова Олександра Сирського, який заявив про "тактичні успіхи на деяких ділянках" російських сил на Донеччині. За словами Сирського, "ситуація на фронті загострилася", а українські сили відійшли з деяких позицій на сході, які були частиною оборонної лінії, встановленої після захоплення росіянами Авдіївки у лютому.

Маск сказав, що Росія буде вести війну в Україні поки не захопить чотири області, які були включені в російську конституцію, і єдиним питанням залишиться, чи Росія окупує Одеську область.

"На мій погляд, залишається єдине питання, чи забере Росія Одесу. Росія точно не заспокоїться, поки не будуть захоплені всі області, включені в російську конституцію (Донецька, Херсонська, Луганська та Запорізька)", — реагує Маск на слова Сирського.

Свою позицію Маск пояснив тим, що "це заявлена політика" Росії щодо окупації українських територій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що стало причиною зміни позиції Ілона Маска, який спочатку підтримав Україну у війні проти Росії, а згодом почав повторювати наративи Кремля про здачу українських територій та мирних переговорах.

Також "Коментарі" писали, що американський мільярдер Ілон Маск назвав території, які втратить Україна у війні з Росією. За його словами Україна "не має жодного шансу" повернути свої землі, які під тимчасовою окупацією Росії.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

1 травня 2024, 10:50

Вас попереджали за Молдову через Одеську область.


Новини