Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маск пропонує мирні переговори: назвав території, які втратить Україна
commentss НОВИНИ Всі новини

Маск пропонує мирні переговори: назвав території, які втратить Україна

Ілон Маск запропонував Україні йти на мирні переговори щодо закінчення війни, щоб не втрати більше територій у протистоянні з Росією.

31 березня 2024, 08:22 comments5375
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Якщо Україна та Захід продовжуватимуть війну, то Росія зможе захопити ще більше українських територій, зокрема вийти до Дніпра та взяти під контроль Одесу, вважає Ілон Маск. Щоб цього не сталось, американський мільярдер пропонує Україні йти на мирні переговори щодо закінчення війни.

Маск пропонує мирні переговори: назвав території, які втратить Україна

Ілон Маск пропонує Україні йти на мирні переговори. Фото з відкритих джерел

Ілон Маск прокоментував війну в Україні у дописі в соціальній мережі X. Генеральний директор Tesla та SpaceX критикує український наступ 2023 року зазначивши, що це була "трагічна втрата", йти в атаку на "більшу армію" без переваги в озброєнні. За його словами, "будь-який дурень" міг передбачити ситуацію з невдалим контрнаступом України.

Маск стверджує, що Росія не захопить усю територію України, але при тривалій війні може взяти під контроль більшу площу.

"Немає жодного шансу, що Росія забере всю Україну, оскільки місцевий опір буде надзвичайно сильним на заході, але Росія точно отримає більше землі, ніж вона має сьогодні. Чим довше триватиме війна, тим більше території завойовуватиме Росія, поки не стане над Дніпром, який важко подолати. Але якщо війна триватиме досить довго, впаде і Одеса", — пише Ілон Маск.

Щоб Україна не втратила доступ до Одеси та інших причорноморських територій, Ілон Маск радить піти на мирні переговори щодо закінчення війни в Україні.

"Чи втратить Україна весь доступ до Чорного моря чи ні, на мій погляд, справжнє питання, яке залишається. Я рекомендую врегулювання шляхом переговорів до того, як це станеться", — додає мільярдер.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Ілон Маск активно закликає Україну до мирних переговорів. Зокрема у лютому 2024 року мільярдер вказав, що Україні потрібно було закінчувати війну минулого року та укласти мирну угоду з Росією.

Також "Коментарі" писали, що Ілон Маск підтримує ідею розформувати НАТО.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини