Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маріуполь знову тремтить від вибухів: окупанти підняли в небо авіацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Маріуполь знову тремтить від вибухів: окупанти підняли в небо авіацію

Петро Андрющенко зазначив, що над містом помітили два літаки

13 березня 2023, 17:30 comments1190
Поділіться публікацією:

Останнім часом тимчасово окупований Маріуполь постійно тремтить від вибухів, і самі окупанти вже заявляють, що в місті, яке хоч і в тилу, стає небезпечно. Сьогодні після серії вибухів над містом було видно клуби диму, а російські загарбники підняли авіацію. Як передає "Коментарі", про це у себе в Telegram-каналі повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Маріуполь знову тремтить від вибухів: окупанти підняли в небо авіацію

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

Радник мера розповів, що ППО росіян двічі спрацювало по лінії РадУкраїни-Агробазу, а після третього вибуху в районі ЖМР 23 піднявся стовп диму.

При цьому чиновник зазначив, що загарбники підняли в небо свою авіацію — над Маріуполем на малій висоті кружляли два російські літаки.

"Хороші провісники української "кари небесної". Минулого разу не допомогло. Схема знову та сама. ППО, потім літаки", — написав Андрющенко.

Зазначимо, що довго росіяни вважали, що ЗСУ не можуть дістати ударами Маріуполь, вважаючи місто своїм тилом, але, починаючи з 22 лютого в Маріуполі прогриміли 12 вибухів, ймовірно, в місцях скупчення сил росіян. Після цього нова "бавовна" сталася в Мангуші, внаслідок чого ліквідовано 20 окупантів. З того часу у Маріуполі періодично бувають "бавовни".                                                                                                                   

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Маріуполі водії автобусів влаштували масовий страйк: Петро Андрющенко розповів, яка причина.

Також видання "Коментарі" повідомляло — вперше з початку повномасштабної війни: Сі Цзіньпін хоче поговорити із Зеленським .



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини