Головна Новини Суспільство Війна з Росією Марення сакральними датами: ворог збільшив кількість ракетоносіїв у морі, - Гуменюк
commentss НОВИНИ Всі новини

Марення сакральними датами: ворог збільшив кількість ракетоносіїв у морі, - Гуменюк

Сигнали повітряної тривоги напередодні 9 травня в Україні можуть лунати частіше. Громадянам держави слід бути готовими до нових обстрілів з боку РФ. Адже, загарбники тяжіють до сакральності дат

4 травня 2023, 10:40
Поділіться публікацією:

Про в Телеефірі зауважила речниця ОК "Південь" Наталія Гуменюк, пишуть "Коментарі"

Марення сакральними датами: ворог збільшив кількість ракетоносіїв  у морі, - Гуменюк

Росіяни можуть обстріляти Україну ракетами напередодні 9 травня

За словами експертки, окупанти збільшили кількість ракетоносіїв у Чорному морі.

"Станом на зараз корабельне угрупування ворога в Чорному морі складається з 11 кораблів, а кількість ракетоносіїв збільшена до 4 одиниць", — окреслила Гуменюк.

Речниця уточнила, що усі вони надводні. Тобто, наявні 32 ракети готові до використання. Тому, ймовірність масованої атаки по українських регіонах дуже висока.

"Треба усвідомлювати, що ворог буде продовжувати тиск. Знову таки повертаємось до сакральності – вони тяжіють до дати 9-го травня. Вони намагаються тиснути максимально", — сказала Гуменюк.

Водночас, росіяни налякані контрнаступом ЗСУ, про який говорять у всьому світі,  тож вони намагаються діти на випередження.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, що — вже котрий місяць поспіль звучать розмови про те, що ЗСУ активно готуються до контрнаступу, але не починають його… Причини називаються різні – від нестачі боєприпасів та іншого озброєння, до очікування сприятливих погодних умов. Чи може бути так, що не буде жодного контрнаступу, а всі розмови про контрнаступ – це лише чергова інформаційно-психологічна операція? І чи може бути, що Росія, розуміючи, що ситуація остаточно зайшла в глухий кут, гарячково шукає привід закінчити війну в Україні? Видання "Коментарі" розбиралося в цих питаннях, проаналізувавши думки експертів.

Читайте також на сайті "Коментарі", — жорстокий удар по Херсонщині: кількість загиблих від обстрілів РФ зросла. Щонайменше 46 громадян отримали поранення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини