Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маніпуляції ворога діють. Командувач Сухопутних військ розвінчав фейки окупантів про мобілізацію
commentss НОВИНИ Всі новини

Маніпуляції ворога діють. Командувач Сухопутних військ розвінчав фейки окупантів про мобілізацію

Російська пропаганда добре спрацювала на розкол українська суспільства і змусила багатьох повірити у те, що оборона країни, це не обов’язок, а порушення прав, заявив у Фейсбуці Командувач сухопутних військ Олександр Павлюк

8 квітня 2024, 16:00
Поділіться публікацією:

Як повідомив Олександр Павлюк на фронті дуже гостро бракує людей. За його словами, якщо Україна отримає зброю та техніку від західних партнерів, хтось має її використовувати.

Маніпуляції ворога діють. Командувач Сухопутних військ розвінчав фейки окупантів про мобілізацію

Олександр Павлюк

При цьому генерал підкреслив, що ворожа пропаганда спрацювала в Україні і навіть змусила багатьох повірити в те, що захист України – це не конституційний обов’язок кожного, а порушення прав і якась там несправедливість.

Генерал підкреслив, усім треба зрозуміти одну просту очевидну річ – країна-агресор Росія хоче забрати у України право на існування. При цьому він підкреслив, що загарбники розуміють виключно мову сили, тому цю силу їм потрібно показати. Якщо цього не зробити, то в Україні не буде жодних прав, свобод чи мирного існування.

В цьому контексті він підкреслив, що працівниками ТЦК є колишні військові, якими до цього всі захоплювалися, а тепер же влаштовують їм цькування та обливання брудом. Такі дії, за словами Павлюка, є просто неприпустимими.

При цьому генерал визнав, що система ТЦК є не ідеальною, том над її вдосконаленням працюють. За його словами, всі випадки перевищення обов’язків розслідуються, проте, додав Павлюк, ніхто не дозволить порушувати права військових.

"Усі громадяни України мусять тримати голову холодною і усвідомити одну просту істину: армія і народ неподільні. Особливо під час битви за існування держави"
, — підкреслив генерал.

При цьому Павлюк розповів, що отримання повістки не є константою того, що уже завтра військовозобов’язаний відправиться на фронт. Якщо хтось розповідає щось інше, то відверто бреше.

Генерал підкреслив, що є чітко визначена законом процедура. За його словами, спочатку потрібно пройти військово-лікарську комісію, а також додаткові медичні обстеження, якщо на те є підстави. Усі, кого визнали придатними до служби, говорить генерал, без виключення – відправляються у навчальні центри. За його словами, базова загальновійськова підготовка продовжується протягом місяця, що відповідає стандартам НАТО.

Протягом цього часу, підкреслив Павлюк, досвідчені інструктори нададуть усі необхідні знання і навички. Військовозобов’язаних навчать тактиці ведення бойових дій, поводженню зі зброєю, а також домедичній допомозі.

При цьому Павлюк підкреслив, що Збройним силам потрібні різні фахівці, в тому числі, наприклад, бухгалтери, інженери чи кухарі. Також генерал додав, що для командування ЗСУ життя військовослужбовця є найвищим пріоритетом.

"Наш підхід такий: спочатку новачок набирається досвіду і лише потім може брати участь у бойових діях"
, — додав генерал.

За його словами, правда в тому, що чим більше українців знайдуть у собі мужність стати до лав Збройних сил, тим менше буде шансів у Росії втілити її кровожерливі задуми.

"Тому я закликаю українців залишити емоції, не піддаватись провокаціям. Маємо усвідомити, що відсидітися нікому не вдасться. Адже на кону – доля країни, доля нашої нації. Росія нікого не залишить в спокої: ні тих, хто сховався, ні тих, хто зрадив Україну"
, — підсумував генерал.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав, що однією зі складових успіху ЗСУ у відбитті наступу окупантів є мобілізація.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини