Головна Новини Суспільство Війна з Росією Малюська розкрив деталі мирного договору, який готова підписати
commentss НОВИНИ Всі новини

Малюська розкрив деталі мирного договору, який готова підписати

Міністр юстиції вважає, що українсько-російські переговори продовжаться, але не зараз

26 липня 2022, 09:35 comments2306
Поділіться публікацією:

Переговори між Україною та Росією про припинення війни заморожені, немає жодних переговорів та діалогу. Причина цього в тому, що Росія пропонує переговори, результатом яких має стати підписання договору, схожого на капітуляцію України. Про це в інтерв'ю виданню "РБК-Україна" розповів міністр юстиції Денис Малюська.

Малюська розкрив деталі мирного договору, який готова підписати

Переговори. Фото: з відкритих джерел

Міністр зазначив, що Москва дійсно постійно посилає меседжі про те, що Кремль готовий продовжувати переговори з українською стороною, але це переговори, де Росія ставить свої ультиматуми. Саме тому росіяни закидають у ЗМІ постійні закиди на адресу України, мовляв, Москва готова домовлятися, а Київ відмовляється, отже українцям не потрібен мир. Але якщо придивитися до предмета переговорів, то за фактом Росія просто хоче на переговорах закріпити капітуляцію України.

За словами Малюськи, тож Росія демонструє не готовність вести переговори, а готовність змусити Україну здатися.

Денис Малюська вважає, що коли буде готовність Кремля розпочати реальні переговори, де буде почута позиція України, то, звичайно ж, вони відбудуться.

"Але це питання до керівників переговорних груп, з нашого боку — це Давид Арахамія. Він найбільш докладно та компетентно може прокоментувати цю історію та наслідки. Я даю лише загальне враження та своє розуміння", — підсумував Малюська.

Читайте також на порталі "Коментарі" — пішов 6 місяць повномасштабної війни : чи є шанс на її закінчення до кінця року – чого чекати на фронті.

Також видання "Коментарі" повідомляло – експерт розповів, як на Банковій вирішили прив'язати до Зеленського образ Володимира Великого.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини