Головна Новини Суспільство Війна з Росією Малюська про те, чи можна відправляти корупціонерів на фронт: Треба
commentss НОВИНИ Всі новини

Малюська про те, чи можна відправляти корупціонерів на фронт: Треба

Міністр юстиції Денис Малюська вважає несправедливим, що люди, які мають судимість, спокійно розгулюють вулицями, бо вони не підлягають мобілізації. Про це він сказав в інтерв’ю РБК-Україна. За його словами, можна мобілізувати корупціонерів

4 березня 2024, 12:42
Поділіться публікацією:

Як вважає Малюська, кардинально неправильнім є те, що через судимість люди в Україні уникають мобілізації. При цьому, за його словами, мова йде навіть про тих громадян, які ніколи не були у в’язниці, а просто мають вирок суду. Як вважає Малюська цей недолік законодавства потрібно виправляти.

Малюська про те, чи можна відправляти корупціонерів на фронт: Треба

Денис Малюська

При цьому міністр юстиції вважає, що не буде жодної небезпеки в тому, що засудженні підуть на фронт. За його словами, ці люди спокійно ходять вулицями, спілкуються, тому можуть піти на фронт захищати свою державу.

Разом з тим Малюська вважає, що можна мобілізувати, наприклад, людей, які мають вирок за скоєне ДТП. При цьому, каже міністр, в цьому питанні все дуже умовно. Хтось "проскочив" на жовте світло і відбувся тільки штрафом. А кому "не пощастило" і він став учасником ДТП і отримав вирок суду. Такі люди, вважає Малюська можуть бути мобілізовані.

Окрім того, він вважає, що можна відправити на фронт і корупціонерів. При цьому, за його словами, не треба прикриватися тим, що вони, начебто не є патріотами, і тому не будуть ефективно боротися проти загарбника. Малюська вважає, цих людей патріотами, просто жадібними. Також міністр додав, що, насправді, українці часто і самі стають корупціонерами, коли, наприклад, "віддячуються" лікареві за допомогу чи вчителеві.

"Безумовно, це треба викорінювати, але я не розумію, чому корупціонерів, як і інших, не можна відправляти на війну. Треба",
— підкреслив міністр юстиції.

Разом з тим, міністр додав, що мобілізація – не є покаранням. За його словам, мова йде про виконання обов’язку перед своєю державою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" розповідав, кого міністерство юстиції хоче відправити на фронт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини