Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маляр зробила важливу заяву про фотозйомку дронів-камікадзе: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Маляр зробила важливу заяву про фотозйомку дронів-камікадзе: подробиці

Міноборони попередило про заборону публікації фотографій збитих іранських дронів

17 жовтня 2022, 17:35
Поділіться публікацією:

У Міністерстві оборони України зробили заяву щодо заборони публікацій фото збитих іранських дронів-камікадзе.

Маляр зробила важливу заяву про фотозйомку дронів-камікадзе: подробиці

Іранські дрони-камікадзе (фото з відкритих джерел)

У Міноборони попередили про заборону публікації фотографій збитих іранських дронів-камікадзе. Про деталі повідомила заступник міністра оборони України Ганна Маляр у Telegram  відомства.

"Сьогодні Україна знову була атакована іранськими дронами-камікадзе. Згодом деякі користувачі соцмереж виклали фото уламків збитих "Шахедів". Начебто нічого страшного немає – ми пишаємося роботою нашої ППО. Але. Ми повинні думати трохи вперед", — виступила Маляр.

Як пояснила Маляр, противник, переглядаючи опубліковані фото збитих дронів, де видно номер безпілотника, може дізнатися долетіли апарати до місця призначення, чи ні. Окрім цього, пропагандистські ЗМІ можуть використати ці знімки для поширення нових фейків та брехні.

Тож потрібно дотримуватись важливого правила – не робити на фотографіях прив'язки до місцевості, аби не було зрозуміло, де саме було знято збитий апарат.

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Резніков розповів, чому Росія та Іран вирішили об'єднатися. Після чергової масованої атаки іранськими дронами-камікадзе столиці України має стати очевидним для всього світу, що Росія та Іран об'єднуються, щоб сіяти терор. І весь цивілізований світ має спільно протистояти цьому. Резніков також виклав у себе в Twitter фото, зняте 17 жовтня після бомбардування БПЛА житлового будинку. На думку міністра, бойові дрони – не останній інструмент в арсеналі нещадного супротивника.

 


 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини