Головна Новини Суспільство Війна з Росією Маляр назвала основний напрямок наступу російських військ
commentss НОВИНИ Всі новини

Маляр назвала основний напрямок наступу російських військ

Ганна Маляр вказала на напрямок основного наступу та завдання російської армії в Україні.

21 червня 2023, 11:30
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Заступниця міністра оборони Ганна Маляр повідомила, що російська армія обрала основним напрямком наступу схід України. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на соцмережі Маляр.

Маляр назвала основний напрямок наступу російських військ

Ганна Маляр. Фото з відкритих джерел

Ганна Маляр повідомила про останні події на українському фронті. За її словами російські війська мають мету на сході України.

"Схід залишається основним напрямком наступу противника. Мета — вийти на кордони Донецької та Луганської областей", — пише заступниця міністра оборони.

За словами Ганни Маляр українські військові стримують масштабний штурм російської армії на Бахмутському та Лиманському напрямках. Наразі тривають важкі бої в районі Серебрянського лісництва та в районі Ямполівки, Донецької області.

Щодо Бахмуту, Маляр вказує на незмінну ситуацію. Поблизу міста відбуваються кілька бойових зіткнень щоденно, однак лінія фронту стабільна.

"На сході наші війська міцно тримають позиції, відбиваючи постійні ворожі атаки та завдаючи окупанту максимальних втрат", — розповіла про ситуацію на фронті Ганна Маляр.

Маляр повідомила про часткові успіхи на Мелітопольському та Бердянському напрямках, де вдалось закріпитись на нових позиціях та вирівняти лінію фронту.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Маляр розповіла про звільнення нових територій навколо Бахмуту.

Також "Коментарі" писали про російського військового, який розстріляв своїх на Бахмутському напрямку. У підрозділі окупантів виникла сварка між кількома військовими. Невдовзі один з них прийшов на позиції росіян та відкрив по них вогонь, після чого втік у невідомому напрямку. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/annamaliar/864
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини