Головна Новини Суспільство Війна з Росією Макрон закликав Путіна закінчити війну проти України та почати переговори
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон закликав Путіна закінчити війну проти України та почати переговори

Макрон у телефонній розмові з російським лідером Володимиром Путіним закликав закінчити війну проти України

11 вересня 2022, 21:33 comments1237
Поділіться публікацією:

Еммануель Макрон знову зателефонував президенту РФ Володимиру Путіну. Президент Франції під час розмови з очільником Кремля закликав його закінчити війну та почати мирні переговори. Про це повідомляють "Коментарі", посилаючись на пресслужбу Єлисейського палацу.

Макрон закликав Путіна закінчити війну проти України та почати переговори

Еммануель Макрон (фото із відкритих джерел)

Окрім цього, Макрон засудив продовження війни Путіним та закликав його до відновлення територіальної цілісності української держави.

Він нагадав, що санкції ЄС не поширюються на сільськогосподарські товари, продукцію, що потрібні для ведення господарства. Він наголосив, що міжнародні партнери та Росія несуть відповідальність за те, щоб інші країни, що піддаються найбільшому ризику, отримували продовольство вчасно.

 Також стало відомо, що Еммануель Макрон обговорив з Путіним  ситуацію навколо Запорізької АЕС.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Макрон та Зеленський поспілкувались по телефону. Президенти, зокрема, поспілкувались про тривожну ситуацію навколо Запорізької АЕС. Також Макрон поцікавився в президента України про розвиток ситуації на фронті та про потреби України, які могла б допомогти задовольнити Франція. 

Також "Коментарі" писали про те, що  з'явилось відео розмови Володимира Зеленського і Емануеля Макрона з ранку 24 лютого. 24 лютого, в перший день повномасштабного вторгнення Російської Федерації на території України, Володимир Зеленський зателефонував президенту Франції Емануелю Макрону. На відеозапису можна помітити зосереджений та стурбований вигляд французького президента, коли Володимир Зеленський говорить йому, що Росія напала на територію України. Французький лідер уточнив чи це означає, що РФ направила спеціальний загін до Києва. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини