Головна Новини Суспільство Війна з Росією З'явилось відео розмови Володимира Зеленського і Емануеля Макрона з ранку 24 лютого (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилось відео розмови Володимира Зеленського і Емануеля Макрона з ранку 24 лютого (ВІДЕО)

В мережу потрапило відео спілкування між президентами України та Франції

8 вересня 2022, 00:44 comments3634
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

24 лютого, в перший день повномасштабного вторгнення Російської Федерації на території України, Володимир Зеленський зателефонував президенту Франції Емануелю Макрону. Про це повідомляє ТСН з посиланням на кореспондентку з французького Національного громадського радіо Елеонору Бердслі, яка поширила запис у мережі.

З'явилось відео розмови Володимира Зеленського і Емануеля Макрона з ранку 24 лютого (ВІДЕО)

Відео розмови Володимира Зеленського і Емануеля Макрона 24 лютого. Фото з відкритих джерел

На відеозапису можна помітити зосереджений та стурбований вигляд французького президента, коли Володимир Зеленський говорить йому, що Росія напала на територію України.

Французький лідер уточнив чи це означає, що РФ направила спеціальний загін до Києва. На що Зеленський відповів, що російські війська всюди на території України та додав, що це зовсім не так, як було у 2014 році.

"Всюди. І до Києва, і до Одеси, і з Білорусі. Отже, ми воюємо всюди на нашій території. Всюди є війська. Ми не могли цього уявити — такого не було в 2014 році", — сказав Зеленський.

На ці слова Емануель Макрон відповів, що це свідчить про тотальну війну. А Зеленський продовжив говорити і попросив Макрона зателефонувати Путіну, а також створити коаліцію проти Росії. В цій коаліції мали бути лідери країн Європи та президент США.

Далі Володимир Зеленський сказав Макрону, що Путін може їх послухати, якщо президент Франції та усі інші лідери скажуть "Стоп!".

Відео розмови Володимира Зеленського та Емануеля Макрона можна переглянути нижче:

Раніше, портал "Коментарі" повідомляв, що Європу чекає газова криза через війну в Україні. Вона спричинена відмовою від російського газу, та маніпуляціями президента РФ Володимира Путіна.

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини