Головна Новини Суспільство Війна з Росією Макрон стверджує, що Росія має отримати гарантії безпеки
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон стверджує, що Росія має отримати гарантії безпеки

Французький президент вважає, що Російська Федерація повинна отримати гарантії безпеки в майбутній оборонній архітектурі Європи.

3 грудня 2022, 18:24 comments1468
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Президент Франції Еммануель Макрон під час свого візиту до США заявив в інтерв’ю французькому телеканалу TF1, що Росія має отримати гарантії безпеки, якщо Путін погодиться на мирні переговори. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформаційну агенцію Reuters.

Макрон стверджує, що Росія має отримати гарантії безпеки

Президент Росії та президент Франції. Фото: з відкритих джерел

Під час інтерв’ю Еммануель Макрон розповів, що Європа повинна забезпечити для себе в майбутньому архітектуру безпеки. Під час створення такої системи, на думку президента Франції потрібно враховувати слова Путіна.

"Це означає, що одним із суттєвих моментів, які ми повинні вирішити – як завжди казав президент Путін – є страх, що НАТО підійде прямо до його дверей, і розгортання зброї, яка може загрожувати Росії", – сказав французький президент.

Макрон вважає, що союзники повинні надати необхідні гарантії безпеки для Російської Федерації,

"Ця тема буде частиною тем для миру, тому нам потрібно підготувати, що ми готові зробити, як ми захищаємо наших союзників і держав-членів, і як дати гарантії Росії в день, коли вона повернеться за стіл переговорів", – сказав Еммануель Макрон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з президентом Росії стався нещасний випадок. Володимир Путін послизнувся на сходах у своїй власній резиденції та впав на куприк. Хоч медики прибули миттєво, вони не одразу надали медичну допомогу російському президенту.

Також "Коментарі" писали про російську пропагандистку, в якої з'явився страх в очах. Ольга Скабєєва розповіла, що за умови програшу Росії, всі громадяни РФ будуть відповідати за злочини та будуть платити репарації для України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Правдоруб

3 грудня 2022, 20:18

Этого конченного макрону пулю в лоб так же как и путину!!!


Новини