Головна Новини Суспільство Війна з Росією Макрон озвучив нову версію, чому Путін розпочав війну в Україні: COVID-ізоляція далася взнаки
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон озвучив нову версію, чому Путін розпочав війну в Україні: COVID-ізоляція далася взнаки

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що не може знайти розумного пояснення діям Путіна в Україні

23 вересня 2022, 11:44 comments2638
Поділіться публікацією:

Рішення президента Росії Володимира Путіна розпочати війну проти України може бути пов'язане із впливом COVID-ізоляції. Період пандемії не пройшов безвісти і в результаті диктатор зважився на нове божевілля. Про це заявив президент Франції Еммануель Макрон, повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на CNN.                                                                                                                                                         

Макрон озвучив нову версію, чому Путін розпочав війну в Україні: COVID-ізоляція далася взнаки

Еммануель Макрон. Фото з відкритих джерел

"У мене немає раціонального пояснення. Мені здається, це комбінація ресентименту, стратегії гегемонії в регіоні і, я сказав би, наслідків COVID-19, ізоляції", — відповів Макрон на запитання журналіста про мотиви Путіна.

Водночас президент Франції назвав рішення про мобілізацію в РФ помилкою та втраченою можливістю "піти шляхом до миру".

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Путіна образилися і розповіли, як дадуть відповідь, якщо США спалять Чорноморський флот у Криму

Також видання "Коментарі" повідомляло – сьогодні на тимчасово окупованих територіях Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей стартують псевдореферендуми щодо приєднання до Росії. У вечірньому зверненні президент України Володимир Зеленський нагадав, що подібним кроком Росія остаточно закриває собі шлях до мирних переговорів. Чому Кремль наважився піти на це саме зараз? До чого може спричинити такий крок? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Раніше "Коментарі" писали – Еммануель Макрон назвав єдиний варіант, як закінчиться війна в Україні. Президент Франції досі вірить, що ще можна домовитися з Путіним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини