Головна Новини Суспільство Війна з Росією Людина з найближчого оточення Путіна висловила президентові РФ невдоволення війною, – WP
commentss НОВИНИ Всі новини

Людина з найближчого оточення Путіна висловила президентові РФ невдоволення війною, – WP

Представник Кремля Дмитро Пєсков визнав, що серед російських лідерів були розбіжності

7 жовтня 2022, 13:30 comments1685
Поділіться публікацією:

Через продовження війни в Україні в близькому оточенні президента Росії Володимира Путіна все частіше виникають розбіжності. Так стало відомо про невдоволення війною особи з близького оточення російського президента Володимира Путіна. Як передає портал "Коментарі", про це пише The Washington Post, посилаючись на оновлену інформацію розвідки США у поєднанні з думками російських офіційних осіб.

Людина з найближчого оточення Путіна висловила президентові РФ невдоволення війною, – WP

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Видання зазначає, що один із вхожих у близьке коло Путіна висловив невдоволення тривалою війною в Україні. Свої претензії уряд озвучив особисто Путіну. Джерела видання наголошують, що такі зауваження члена близького кружляння Путіна готують про розбіжності у Кремлі. Якщо таку інформацію надали президенту США Байдену, треба розуміти, що такі розбіжності збільшуються.

Представник західної розвідки розповів, що з того часу, як Росія почала окупувати українські території, тривожні настрої в Кремлі суттєво зросли.

"Наші оцінки свідчать про те, що вони спричинені недавніми російськими втратами, неправильним напрямом та значними військовими недоліками", – заявили у західній розвідці.

За словами одного з людей, невдоволення, яке висловив член найближчого оточення Путіна, стосувалося того, що інсайдер вважає невірним управління воєнними діями та те, як відбувається військова операція.

Другий високопоставлений західний чиновник сказав, що внутрішня напруга відповідає тому, як військова кампанія йде для росіян і яка атмосфера панує у владній верхівці Кремля.

Читайте також на порталі "Коментарі" – як не дати Путіну завдати ядерного удару по Україні – у чому важливість заяви Зеленського.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини