Головна Новини Суспільство Війна з Росією Любовний скандал: у Рівному перевіряють начальника ТЦК після відео з поцілунками із різними жінками
commentss НОВИНИ Всі новини

Любовний скандал: у Рівному перевіряють начальника ТЦК після відео з поцілунками із різними жінками

Олександр Ярмошевич офіційно одружений і виховує сина

28 березня 2024, 18:18 comments8224
Поділіться публікацією:

До любовного скандалу потрапив начальник Рівненського ТЦК підполковник Олександр Ярмошевич. У соцмережі опублікували відео, де він на робочому місці цілується зі своїми підлеглими-жінками.

Любовний скандал: у Рівному перевіряють начальника ТЦК після відео з поцілунками із різними жінками

Олександр Ярмошевич (фото із відкритих джерел)

На скандальні кадри вже відреагували у Сухопутних військах ЗС України. У відомстві почали службову перевірку, а ще  пообіцяли розібратися у нестатутних відносинах, і у встановленні секретного обладнання.

"З приводу оприлюдненого відео розпочато службову перевірку. Надалі належна оцінка буде надана як змісту змонтованого відеоряду, часового проміжку, так і факту встановлення таємного відеоспостереження у службовому приміщенні. Також ініційовано звернення до відповідних правоохоронних органів щодо сприяння у розслідуванні та обʼєктивному, всебічному з’ясуванні всіх обставин події", — сказано у повідомленні.

На опублікованих кадрах видно, що спочатку Ярмошевич цілується та обіймається спочатку з блондинкою у військовій формі, яка потім іде із його кабінету з документами. Після чого до кабінету військкома заходить рудоволоса жінка також у військовій формі. Попередній сценарій повторюється.

Коли та за яких обставин було зняте відео, невідомо. Але, ймовірно, хтось установив у кабінеті Олександра Ярмошевича приховану камеру і стежив за ним. У Сухопутних військах

 Також стало відомо, що у голови Рівненського ТЦК є дружина Валентина та син.

Сам начальник Рівненського ТЦК вже відреагував на скандал зі своєю участю. Він подякував у соцмережі за "особливу увагу" і заявив, що його позиція буде "незмінною і правильною". А після цього він опублікував кілька картинок із цитатами про ворогів та випробування.

Любовний скандал: у Рівному перевіряють начальника ТЦК після відео з поцілунками із різними жінками - фото 2

Відомо, що Олександр

 Ярмошевич очолює Рівненський ТЦК із 2021 року. До цього він брав участь в АТО.


Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що В одній області розшукують вже десятки тисяч ухилянтів за неявку до ТЦК

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Света

30 березня 2024, 12:58

Ну, главное что это не мальчики. А так. Если все довольны. Почему нет.

Клевер

30 березня 2024, 01:42

Нормальная тема. Откормленный бугай, за нехилую зарплату, пользует телок легкого поведения, с нехилой зарплатой. Я уверен что оно и в АТО сидело в тихом месте. Теперь проверьте его на коррупцию и ахнете.


Новини