Головна Новини Суспільство Війна з Росією Львівщина готується до ймовірного нападу з Білорусі: в ОВА розповіли подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Львівщина готується до ймовірного нападу з Білорусі: в ОВА розповіли подробиці

Львівська область готується до ймовірного нападу з боку Білорусі

28 червня 2022, 23:10
Поділіться публікацією:

У Львівській області готуються до можливого вторгнення з Білорусі. Так, в регіоні вже будують додаткові інженерні та оборонні мережі. Про це під час брифінгу розповів перший заступник начальника Львівської  ОВА Андрій Годик.

Львівщина готується до ймовірного нападу з Білорусі: в ОВА розповіли подробиці

Львівська область готується до ймовірного нападу з боку Білорусі (фото з відкритих джерел)

Чиновник розповів, що жителі регіону мають бути готовим до посилених ракетних та авіаційних ударів зі сторони Білорусі. Саме тому у Львівській області облаштовують додаткові інженерні та оборонні мережі, адже наразі ризик щодо повномасштабного вторгнення армії сусідньої країни зберігається.

"Наші завдання дуже прості, але вимагають кропіткої роботи. Передусім, це злагодження всіх сил і засобів як правоохоронного блоку, так і військових, щодо координації планів відсічі агресії з Білорусі. Також це налагодження взаємодії з сусідніми областями, зокрема, з Волинською, в частині скоординованих дій", — сказав чиновник на брифінгу.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що генерал розповів, звідки Білорусь може почати напад на УкраїнуПредставники рф  сьогодні "активно обробляють" оточення Лукашенка для того, щоб була реальною їх безпосередня участь у війні  проти нашої країни. Ще   Росія  тримає в режимі жорсткого  контролю настрої в армії Білорусі. Про це наголосив  генерал,  колишній заступник  очільника РНБО Сергій Кривонос. Колишній  військовий  висуває власну версію, що армія Лукашенка може сама  розпочати наступ, обравши два напрямки. Генерал додав, що саме на Волинському та Рівненському напрямках  білоруси  це зможуть розпочати самі, задіявши ті підрозділ  і частини, які вони мають.  Проте тут є проблема, адже чимало військовослужбовців білоруської армії не мають  бажання  бути учасниками цього військового вторгнення. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини