Головна Новини Суспільство Війна з Росією Генерал розповів, звідки Білорусь може почати напад на Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Генерал розповів, звідки Білорусь може почати напад на Україну

РФ може використати білоруську територію для можливого повторного нападу, так і для атак військових угрупувань із країни

28 червня 2022, 18:50 comments1360
Поділіться публікацією:

Представники рф  сьогодні "активно обробляють" оточення Лукашенка для того, щоб була реальною їх безпосередня участь у війні  проти нашої країни. Ще   Росія  тримає в режимі жорсткого  контролю настрої в армії Білорусі. Про це наголосив  генерал,  колишній заступник  очільника РНБО Сергій Кривонос, відповідаючи  на запитання журналіста  РБК-Україна.

Генерал розповів, звідки Білорусь може почати напад на Україну

Росія може використовувати територію Білорусі як для свого повторного вторгнення (фото з відкритих джерел)

Колишній  військовий  висуває власну версію, що армія Лукашенка може сама  розпочати наступ, обравши два напрямки. 

"Росіяни зараз посилено обробляють політичне керівництво цієї країни. Плюс вони досить жорстко контролюють настрої у білоруській армії. Вони там зараз мають практично у кожному підрозділі своїх офіцерів-кураторів, які чітко відстежують настрої",- наголосив Кривонос.

Генерал додав, що саме на Волинському та Рівненському напрямках  білоруси  це зможуть розпочати самі, задіявши ті підрозділ  і частини, які вони мають.  Проте тут є проблема, адже чимало військовослужбовців білоруської армії не мають  бажання  бути учасниками цього військового вторгнення.

Також український генерал  оприлюднив ще одну свою думку. Навіть якщо від очільника Білорусі буде дана команда почати наступ, то велика  кількість військовослужбовців Білорусі будуть відразу  здаватись в полон, як тільки здійснять перетин білорусько-українського кордону.

Ще,  як стверджує Кривонос, представники рф здійснюють  активні додаткові пропагандистські дії, щоб оббілити  свої наміри стосовно нападу   на українську  територію.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Зеленського жорстко відповіли на ультиматуми РФ щодо завершення війни.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини