Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лукашенко заговорив про «червоні лінії»: що це означає
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко заговорив про «червоні лінії»: що це означає

Діяльність ДРГ на території Білорусі не вважатиметься «червоними лініями»

14 червня 2023, 13:20
Поділіться публікацією:

"Червоні лінії" для мене — це повномасштабна агресія", — так самопроголошений президент Білорусі висловився в інтерв’ю російській пропагандистці Ользі Скабеєвій, пишуть "Коментарі".

Лукашенко заговорив про «червоні лінії»: що це означає

Лукашенко. Фото з відкритих джерел

Водночас, вхід диверсійних розвідувальних груп на територію республіки Білорусь, Лукашенко не вважає "червоними лініями". Він навіть готовий стерпіти їх. У протилежному ж випадку, якщо ті "перетнуть кордон", це означитиме "агресію", зауважив він, відповідаючи на запитання пропагандистки.

"Ніколи не варто, коли мова заходить про "червоні лінії", їх малювати. Тому що життю підвладно змінюватися і лінії рухаються то назад, то вперед. Вони є завжди і у нас, і у них. У росіян та українців. Але політично краще не промовляти, які вони: в житті все змінюється", — наголосив Лукашенко.

"Для мене "червоні лінії"  — це повномасштабна агресія. Це стосується будь-якого боку зараз, окрім Російської Федерації…А ось Прибалтика, Польща та Україна…" – підкреслив білоруський лідер.

Також, "картопляний король" додав, що прихід ворожих диверсійних розвідувальних груп на територію Білорусі не буде вважатися агресією.

"А от якщо вони військами перейдуть кордон, не цими загонами і розпочнуть війну — це буде агресія", — резюмував Лукашенко.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Лукашенко заявив, що особисто вимагав у Путіна розміщення ядерної зброї у БілорусіСамопроголошений білоруський президент Олександр Лукашенко стверджує, що саме він наполіг аби російську тактичну ядерну зброю розмістили на території республіки Білорусь. На запитання, навіщо в Білорусі ядерна зброя, як її зберігатимуть та використовуватимуть, білоруський лідер відповів: "Для чого це потрібно? Щоб жодна нога якихось сволот не ступала більше на білоруську землю".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини