Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лукашенко відреагував на військових КНДР на війні в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко відреагував на військових КНДР на війні в Україні

Лукашенко став на захист Путіна щодо присутності північнокорейських військових на війні в Україні.

сьогодні, 09:30 comments1291
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко відреагував на інформацію про залучення військових з Північної Кореї у допомозі Росії для ведення війни в Україні. За його словами, така ситуація призвела б до ескалації, тому Путін, нібито не піде на такий крок.

Лукашенко відреагував на військових КНДР на війні в Україні

Білоруський диктатор Олександр Лукашенко. Фото з відкритих джерел

На саміті БРІКС Олександр Лукашенко прокоментував повідомлення про військових КНДР на війні в Україні та став на захист російського диктатора Володимира Путіна.

"Нісенітниця! Це ескалація військового конфлікту. Ніколи Путін не піде на те, щоб когось то вмовляти, щоб збройні сили якоїсь країни вплутувалися в СВО і в конфлікт в Україні, особливо, як кажуть військові, "на передку", на лінії зіткнення", — сказав Лукашенко.

Керівник Білорусі вважає, що у випадку залучення північнокорейських військових до війни в Україні, це дасть можливість країнам НАТО також відправити свої війська в зону конфлікту, тому Путін оцінює такі ризики.

"Англосакси, відразу б заявили про те, що в конфлікт вплуталася союзна країна, отже, НАТО має право допомогти Україні. Отже, натовські війська було б введено в Україну. Чи можливий такий варіант? Можливий. Путін і цей варіант прораховує – треба йому це чи ні", — наголосив Лукашенко.

Також Лукашенко розповів, що Путін ніколи не просив, щоб Білорусь долучилась до війни в Україні своїми військами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що Лукашенко звинуватив Зеленського у тому, що він нібито заважає Заходу закінчити війну в Україні.

Також "Коментарі" писали про першу реакцію КНДР на своїх військових на війні в Україні. Крім того, також запитали Китай про присутність північнокорейських військових у РФ для війни проти України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини