Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лукашенко розпорядився розпочати "контртерористичну операцію"
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко розпорядився розпочати "контртерористичну операцію"

Влада Білорусі повідомила, рішення було прийнято через дані про плани деяких держав, що надійшли.

14 жовтня 2022, 07:25 comments2607
Поділіться публікацією:

Білорусь запроваджує режим "контртерористичної операції" через нібито загрозу з боку сусідніх країн. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив глава МЗС Білорусі Володимир Макей в інтерв'ю "Известиям".

Лукашенко розпорядився розпочати "контртерористичну операцію"

У Білорусі запровадили режим контртерористичної операції. Фото: Getty Images

Білоруський дипломат заявив, що білоруська влада разом із білоруськими військовими змушена піти на такі заходи, оскільки вважають, що є ціла низка держав, які можуть бути зацікавлені в тому, щоб захопити цілі ділянки території, що належить Білорусі.

"Справді була інформація про те, що з боку окремих суміжних держав плануються провокації, пов'язані майже із захопленням окремих ділянок території Білорусі", — заявив Володимир Макей.

Варто зазначити, що раніше низка білоруських ЗМІ повідомила, що режим Лукашенка вирішив збільшити кількість білоруської армії за рахунок прихованої мобілізації. Таку практику раніше використовував Кремль, але вона не спрацювала і було оголошено публічно часткову мобілізацію.  

Читайте також на порталі "Коментарі" — на Генасамблеї ООН резолюцію, яка не визнає "референдуми" та спробу Росії анексувати Донецьку, Луганську, Херсонську та Запорізьку області України, підтримали 143 країни. Лише п'ять виступили проти (росія, Білорусь, Сирія, КНДР та Нікарагуа), 35 – утрималися (переважно країни Африки, СНД/ОДКБ, а з потужних гравців – Китай, Індія, Пакистан). Про що свідчать такі результати голосування? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло — переговори між Києвом та Москвою: що має статися, щоб вони відновилися.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Виктор

14 жовтня 2022, 07:19

С россии???!!!


Новини