Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лукашенко приголомшив новою заявою
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко приголомшив новою заявою

Самопроголошений білоруський лідер Олександр Лукашенко визнав, що Путін осоромився «спецоперацією»

1 червня 2023, 14:25 comments8047
Поділіться публікацією:

І додав, що війну в Україні потрібно було розпочинати раніше, "коли українське військо не було готовим до того".

Лукашенко приголомшив новою заявою

Лукашенко. Фото з відкритих джерел

Про це він заявив на зустрічі з учасниками 52-го засідання Ради керівників органів безпеки та спеціальних служб держав – учасниць СНД, повідомляють "Коментарі", з посиланням на "Главком".

За словами "картопляного короля", він жалкує, що "російський кат" "зазнає невдач на фронті". Водночас, "вірний друг Путіна" підтримує і ту думку кремлівського президента, що війна з Україною стартувала "задовго до 2014 року". Разом з тим, він додав, що якби повномасштабне вторгнення не розпочалося 24 лютого 2022 року, то це б сталося "в інший день", проте з гіршими умовами для Росії та Білорусі.

"Усе йшло до цього. Єдина, мабуть, наша помилка, що ми не вирішили це питання у 2014-2015 роках, коли не було ні армії в України, ні готовності... Усі хотіли якось врегулювати мирно. А вони за цей час створили боєздатні збройні сили", –зауважив Лукашенко.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Чому притих Лукашенко та на що сподівається білоруський лідер тепер Кремлівський диктатор не полишає спроб залучити до відкритої війни з Україною – Білорусь. Проте, Лукашенко став менш активним у виконанні забаганок Путіна.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Яку роль ПВК відвели у Бахмуті – чому РФ веде війну не лише проти України. Зараз Росія робитиме все, щоб утримати раніше захоплені території, на просування вперед вона не має сил і ресурсів.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Лукашенко запропонував Казахстану ядерну зброю, але з умовою Лукашенко запропонував Казахстану ядерну зброю. Лукашенко заявив, що ніхто не виступає проти наявності у Казахстану та інших країн таких же тісних відносин, як у Москви з Мінськом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Vlad

2 червня 2023, 07:37

Партия 5.10, А кацапизм когда душить?

Vlad

2 червня 2023, 07:36

Голос брата

Алекс

1 червня 2023, 18:59

Партия 5.10, в 2000-м, это когда хуйло к власти пришел

Партия 5.10

1 червня 2023, 16:21

Правильно сказал, фашизм надо было душить в зародыше !


Новини