Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лукашенко кардинально змінив думку щодо переговорів України та РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко кардинально змінив думку щодо переговорів України та РФ

Лукашенко стверджує, що на Заході хочуть, щоб Україна та РФ провели переговори

сьогодні, 17:14
Поділіться публікацією:

Як заявив так званий президент Білорусі Олександр Лукашенко, на Заході нібито хочуть, щоб Україна та РФ провели переговори та домовилися про припинення війни. Але, за його словами, цього нібито не хоче президент Володимир Зеленський.

Лукашенко кардинально змінив думку щодо переговорів України та РФ

Олександр Лукашенко

"Якщо раніше ми говорили, що мир в Україні можливий за згодою США та Європи, колективного Заходу, англосаксів, то зараз вони хочуть більше миру, ніж Володя Зеленський. Він уперся геть-чисто", — сказав Лукашенко.

За його словами, поки що партнери України не можуть безпосередньо відмовляти Зеленському. Він вважає, що на Заході просто прагнуть зберегти обличчя, проте вже розуміють, що незабаром може статися "крах" країни, тож починають підштовхувати Київ до переговорів.

Нагадаємо, портал "Коментарі" розповідав , що Росія захопила п'яту частину території України, а зусилля українців не дали результату у витісненні загарбників. Захід, як повідомив колумніст Bloomberg Макс Гастінгс, незабаром "продасть" Україну. Крім того, він припускає, що партнери можуть незабаром припинити підтримку України, тоді як російська армія отримує досконалішу зброю. Гастінгс зазначає, що європейські країни, стикаючись з економічними та енергетичними труднощами, прагнуть завершити війну будь-яким способом, окрім повної капітуляції України. Вибори у США теж не обіцяють нічого хорошого для Києва, вважає експерт. На його думку, якщо на виборах переможе Дональд Трамп, українцям загрожує катастрофа через його симпатії до диктатора Володимира Путіна. Навіть за перемоги Камали Гарріс ймовірно, що вона шукатиме способи завершення війни, оскільки Вашингтон не бачить варіанта перемоги України, підкреслив експерт.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини