Головна Новини Суспільство Війна з Росією Луганщина не взята ворогом – ЗСУ знову відбили атаку: Гайдай розкрив подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Луганщина не взята ворогом – ЗСУ знову відбили атаку: Гайдай розкрив подробиці

Черговий штурм росіян на Луганщині провалився

22 липня 2022, 10:10
Поділіться публікацією:

Українські захисники зупинили штурм російських окупантів із території Лисичанського НПЗ. Наразі тривають запеклі бої біля Верхньокам'янки – росіяни намагаються вийти на адмінкордон Луганської області, але незважаючи на відчайдушні спроби прориву оборони ЗСУ, у них це поки не виходить. Як передає видання "Коментарі", про це повідомив у телеграм голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Луганщина не взята ворогом – ЗСУ знову відбили атаку: Гайдай розкрив подробиці

Луганська область. Фото: Сергій Гайдай у Телеграм

Російські військові намагалися вкотре прорватися штурмом. Основна атака росіян точилася з території Лисичанського НПЗ, який вони повністю контролюють. Цей штурм закінчився для росіян значними втратами, ворогові довелося відступати.

При цьому глава Луганської ОВ зазначив, що росіяни наступають і посилюють тиск практично з кожного населеного пункту Луганської області, куди їм вдалося зайти. Найвище військово-політичне керівництво вже давно відзвітувало перед росіянами про взяття всієї Луганської області та про вихід на адміністративні кордони Луганщини, але за фактом бої досі тривають, і окупанти втрачають у цих боях не лише живу силу, а й багато військової техніки.

За словами Сергія Гайдая, основні бої йдуть неподалік Верхньокам'янки – росіяни намагаються застосувати танковий резерв, щоб вийти на адмінкордон Луганської області.

Гайдай зазначив, що за минулі стуки в Луганській області росіяни накрили артилерією всі населені пункти. Відкривали вогонь абсолютно скрізь, де тільки може дістати їхню артилерію.

Читайте також на порталі "Коментарі" — мешканці окупованих міст дали Кремлю відповідь на підготовку до анексії (ФОТО).

Також видання "Коментарі" повідомляло – Дмитро Медведєв розповів, куди Росія хоче відсунути українські війська.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини