Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лояльні до Пригожина підрозділи погрожують йому (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лояльні до Пригожина підрозділи погрожують йому (ВІДЕО)

Колишні в'язні, які на початку бунту висловили підтримку Пригожину тепер погрожують розправиться з ним.

25 червня 2023, 14:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські в’язні, яких Міноборони РФ випустила та сформувала підрозділи "Шторм Z" погрожують засновнику ПВК "Вагнер" за його зупинку заколоту проти військового керівництва Росії.

Лояльні до Пригожина підрозділи погрожують йому (ВІДЕО)

Загін "Шторм Z". Скриншот

Російські солдати з підрозділу "Шторм Z" запитують у Пригожина, куди він "злився" та чому підігнав "фуфло" усім військовим, які його підтримують.

"Весь "Шторм Z" за тебе був готовий йти, і не тільки "Шторм Z", а й твої хлопці. А ти кудись звалив", — говорить колишній в’язень з спеціального російського підрозділу.

Солдат критикує Пригожина та називає його "нелюдем", адже тепер військові, які підтримали лідера вагнерівців піддаються тиску з боку керівництва російської армії.

"Женя, ти підставив нас і своїх хлопців. Ми тебе підтримали, а зараз що? Нам вже обіцяють "гарне життя", — говорить інший боєць з загону "Шторм Z" та погрозливо додає "повір, гарні люди цього просто так не залишать".

Переглянути відео зі зверненням підрозділу "Шторм Z" до Євгена Пригожина можна нижче:

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Кадиров назвав причину бунту Пригожина. За словами чеченського лідера це сталось через погані справи з бізнесом Пригожина в Санкт-Петербурзі. 

Також "Коментарі" писали, про те, що чекає на вагнерівців в майбутньому. Ймовірно найманці Пригожина матимуть кілька варіантів, що робити надалі. Окрім того, у ЗМІ з'явилась інформація про можливе майбутнє Пригожина. Згідно з однією з версій лідер вагнерівців очолить нову атаку Росії на Київ, тоді як за іншою — Володимир Путін його ліквідує. Це відбудеться через приниження, якого зазнав російський президент.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини