Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ломаченко знову потрапив у скандал, порівнявши Україну з нацистською Німеччиною
commentss НОВИНИ Всі новини

Ломаченко знову потрапив у скандал, порівнявши Україну з нацистською Німеччиною

Ломаченко знову потрапив у скандал

29 березня 2023, 22:55 comments1006
Поділіться публікацією:

Боксер Василь Ломаченко, якого внесли до списку державних зрадників України, знову втрапив у скандальну ситуацію.

Ломаченко  знову потрапив у скандал, порівнявши Україну з нацистською Німеччиною

Василь Ломаченко (фото з відкритих джерел)

Він  в соціальних мережах оприлюднив відеоролик,  де йде порівняння стану Києво-Печерської лаври під час Другої світової війни та її стану під керівництвом УПЦ МП.

За версією екс-чемпіона світу з боксу, чинна влада України  тепер хоче ступити  на той шлях, який обрали   німецькі нацисти, що руйнували церкви в часи Другої світової війни.

Ще Ломаченко навів цитати священномученика Ігнатія Антіохійського та святителя Іоанна Золотоуста.

Ломаченко  знову потрапив у скандал, порівнявши Україну з нацистською Німеччиною - фото 2

"Хто слідує за тим, хто вводить розкол, той не успадковує Царства Божого. Хто тримається чужого вчення, той не співчуває стражданню Христовому. Священномученик Ігнатій Антіохійський", — написав в ролику спортсмен.

При цьому, Ломаченко очевидно забув  про те, що багато   церков в Україні  сплюндрувала саме радянська влада, яку  виправдовують Путін зі своїми пропагандистами.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що митрополит УПЦ МП Павло відзначився злобною заявою. Намісник Києво-Печерської лаври, митрополит Української православної церкви Московського патріархату Павло, який протидіє спробам влади виселити ченців УПЦ МП з лаври, "відзначився" злобною заявою. У ній він назвав президента Володимира Зеленського та його оточення "зграєю" і пообіцяв нелояльним до нього журналістам не залишати Україну, поки їх не "поховає". Крім того, митрополит Павло заявив вкотре, що вони не покинуть "святої обителі", доки не отримають рішення суду, куди вони звернулися з позовом на рішення Мінкульту та заповідника про їхнє виселення. Митрополит Павло і раніше не відрізнявся євангельською смиренністю. На цей раз він вирішив себе не стримувати

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини