Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лишився лише один: Повітряні сили підтвердили ураження важливого об’єкта в Курській області (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Лишився лише один: Повітряні сили підтвердили ураження важливого об’єкта в Курській області (ВІДЕО)

Україна пошкодила два з трьох мостів через річку Сейм у Глухівському районі Курської області.

18 серпня 2024, 11:30
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

Командувач Повітряних сил генерал-лейтенант Микола Олещук підтвердив, що Україна завдала удару по російському мосту в Курській області поблизу села Званне. Це вже другий міст, який пошкодили або зруйнували українські сили в Курській області.

Лишився лише один: Повітряні сили підтвердили ураження важливого об’єкта в Курській області (ВІДЕО)

Удар по мосту поблизу села Званне. Фото з відкритих джерел

Микола Олещук опублікував відео в якому показав, як українські сили завдали удару по російському мосту через річку Сейм.

"Курський напрямок. Мінус ще один міст! Авіація Повітряних Сил точними ударами з повітря продовжує позбавляти ворога логістичних спроможностей, що суттєво впливає на хід бойових дій! Вкотре дякую льотчикам за професіоналізм і результат!", — повідомив Микола Олещук.

Переглянути відео з ураженням мосту поблизу села Званне в Курській області можна нижче:

Чому знищення російського мосту в Курській області важливе

Аналітики вказують, що у Глушківському районі Курської області РФ є три мости через Сейм. Окрім зруйнованого раніше мосту у Глухово та пошкодженого мосту у Званному, останній залишився поблизу селища Кариж.

Знищення мостів у Курській області дозволить відрізати частину регіону від постачання російської армії, що може дозволити Україні взяти під свій контроль кілька сотень нових квадратних кілометрів.

Лишився лише один: Повітряні сили підтвердили ураження важливого об’єкта в Курській області (ВІДЕО) - фото 2

Карта боїв у Курській області та зображення розташування мостів у Глухівському районі

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Росія висунула Україні серйозні звинувачення через удар по мосту в Курській області.

Також "Коментарі" писали про те, як Захід змінив свою позицію щодо війни в Україні через початок воєнної операції в Курській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини