Головна Новини Суспільство Війна з Росією Лише 6 топ політиків-зрадників потрапили під санкції України після вторгнення
commentss НОВИНИ Всі новини

Лише 6 топ політиків-зрадників потрапили під санкції України після вторгнення

Серед топполітиків-колаборантів українська влада вела санкції проти шести осіб: Віктор Янукович, Ілля Кива, Віктор Медведчук та інші.

27 квітня 2023, 17:57
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Аналітичний портал Trap Aggressor підрахував кількість санкцій, які були запроваджені проти громадян України з початку вторгнення. Виявилось, що у списку топполітиків-колаборантів лише шість прізвищ. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на аналіз Trap Aggressor.

Лише 6 топ політиків-зрадників потрапили під санкції України після вторгнення

Кива і Медведчук потрапили під санкції України. Фото з відкритих джерел

Trap Aggressor здійснює моніторинг запроваджених санкцій проти агресора. Група аналітиків підрахувала, що з 24 лютого 2022 року Україна запровадила санкційні заходи проти 569 громадян України. 302 – це члени псевдовиборчих комісій, які здійснювали діяльність на тимчасово окупованих територіях, 174 – посадовці-колаборанти, 16 осіб виявились священнослужителями.

Лише 6 топ політиків-зрадників потрапили під санкції України після вторгнення - фото 2

Серед топполітиків-колаборантів українська влада вела санкції проти шести осіб. До списку потрапив колишній президент України Віктор Янукович, члени партії "Опозиційний блок" Ілля Кива та Віктор Медведчук, народний депутат від партії "Опозиційний блок" Вадим Новинський, ексміністр оборони України Павло Лебедєв та президент АТ "Мотор Січ" В’ячеслав Богуслаєв.

Лише 6 топ політиків-зрадників потрапили під санкції України після вторгнення - фото 3

Серед наближених до топполітиків зрадників також потрапили проросійськи олігарх Сергій Курченко, дружина Віктора Медведчука Оксана Марченко, син Віктора Януковича Олександр Янукович та донька Іллі Киви Катерина Кива. Слід зазначити, що з шести топполітиків майно конфіскували на користь держави лише в одного – Віктора Януковича.

Аналітичний портал Trap Aggressor нагадує, що такі проросійські політики як Раїса Богатирьова, Вадим Рабінович, Андрій Клюєв, Олена Лукаш, Андрій Портнов та інші досі не перебувають під санкціями.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що чотири області України заборонили діяльність московського патріархату.

Також "Коментарі" писали про великий ринок збуту нафти, який знайшла Росія.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини