Головна Новини Суспільство Війна з Росією Ліквідовано чиновників армії РФ: де вдарили ЗСУ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Ліквідовано чиновників армії РФ: де вдарили ЗСУ (ФОТО)

ЗСУ прицільно вдарили по будівлі, де радилися окупанти

29 листопада 2023, 10:22 comments1079
Поділіться публікацією:

Українські захисники 28 листопада завдали удару по будівлі з росіянами у захопленому селі на Херсонщині під час ворожої наради. Ліквідовано високопосадовців армії РФ. Як передає портал "Коментарі", про це повідомляє Спротив.

Ліквідовано чиновників армії РФ: де вдарили ЗСУ (ФОТО)

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

"Вчора завдяки інформації, що надало підпілля та небайдужі місцеві жителі, було завдано удару по будівлі, де проходила нарада окупантів у тимчасово окупованому селі Ювілейне Херсонської області", — йдеться у повідомленні.

Як зазначають партизани, в результаті успішних дій відомо про п'ятьох ліквідованих російських армійських чиновників.

Зазначимо, 28 листопада у Токмаку Запорізької області пролунали вибухи. Перед ними в місті пропадало світло. Пізніше стало відомо, що наслідком цих вибухів став "приліт" будівлі, яку використовували окупанти. Воно розташоване у центрі міста. Окупанти відразу почали евакуювати поранених. Точна кількість ліквідованих росіян наразі невідома.

Читайте також на порталі "Коментарі" – питання підтримки України західними союзниками останнім часом активізувалося. У США досі не вжито нових заходів щодо надання такої допомоги через розбіжності в Конгресі. При цьому, як зазначає видання Newsweek, американська влада, схоже, боїться поразки Росії у цій війні – тому дозують допомогу Україні. Аналогічну політику сповідують, зважаючи на все, європейці, де останнім часом набирають сили партії, які борються за мирні переговори між Києвом і Москвою. При цьому генсек НАТО Єнс Столтенберг запевняє, що Альянс підтримуватиме Україну якнайдовше, щоб Київ отримав найкращі умови для мирних переговорів. На тлі явної нерішучості Заходу росіяни встигли окопатися, стримати тиск українського наступу, а тепер самі йдуть вперед, особливо в районах Авдіївки та Куп'янська. Портал "Коментарі" звернувся до експертів, які охарактеризували те, що відбувається на військовому та дипломатичному фронті російсько-української війни.

Ліквідовано чиновників армії РФ: де вдарили ЗСУ (ФОТО) - фото 2

Ліквідовано чиновників армії РФ: де вдарили ЗСУ (ФОТО) - фото 3




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини