Головна Новини Суспільство Війна з Росією Легіон "Свобода Росії" знову на території РФ: у якій області йшов бій
commentss НОВИНИ Всі новини

Легіон "Свобода Росії" знову на території РФ: у якій області йшов бій

У Бєлгородській області РФ знову неспокійно

28 вересня 2023, 17:10 comments1420
Поділіться публікацією:

Добровольці Легіону "Свобода Росії" заявили, що зайшли на територію Бєлгородської області. Як повідомляє портал "Коментарі", в офіційному Telergam-каналі бійців зазначається, що їхні групи відпрацювали на території Бєлгородської області.

Легіон "Свобода Росії" знову на території РФ: у якій області йшов бій

Російські легіонери зайшли на територію РФ. Фото t.me/legionoffreedom

Зазначається, що серед легіонерів поранених та загиблих немає.

"Казки про мінні поля залиште Конашенкову. Продовжуємо зачистку нашого будинку від путінської скверни. Йде бій, всі деталі згодом", — йдеться у повідомленні.

В Оперативному штабі Бєлгородської області заявили, що російські прикордонники та інші силовики "вступили у бій на лінії розмежування".

"У кількох джерелах поширюється інформація, що в районі населених пунктів Старосілля та Теребрено було здійснено захід ДРГ. Жодного заходу не було", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що мешканців села Старосілля відселили ще минулої осені, нині там ніхто не проживає на постійній основі.

Варто зазначити, що передувала рейду бійців заява керівника Головного управління розвідки МО України Кирила Буданова, який не виключив ймовірності боїв за участю російських добровольців на території Курської та Бєлгородської областей. Буданов додав, що у своєму прогнозі спирається на логічні висновки. Добровольці в найближчому майбутньому діятимуть ще інтенсивніше.

Також видання "Коментарі" повідомляло – президент України Володимир Зеленський заявив, що плануються потужні заходи щодо посилення держави за дні вересня, а також йде робота над змістовним наповненням жовтня і листопада. За словами глави держави, Україна отримає більші можливості для свого захисту. Які очікування від жовтня на всіх фронтах (військовий, у внутрішній та зовнішній політиці, економіці)? Портал "Коментарі" із цим питанням звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини