Головна Новини Суспільство Війна з Росією Легіон "Свобода Росії" розповів про цілі рейдів до РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

Легіон "Свобода Росії" розповів про цілі рейдів до РФ

Речник ЛРС Олексій Барановський розповів дві головні цілі військових походів у Бєлгородську область та інші регіони РФ.

4 червня 2023, 12:35
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російські повстанці з двох підрозділів Легіон "Свобода Росії" та "Російський добровольчий корпус" продовжують свої рейди на територію РФ. Під час одного з ефірів вони розповіли про цілі військових походів у Росію. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNN.

Легіон "Свобода Росії" розповів про цілі рейдів до РФ

Військовий з ЛСР. Фото з відкритих джерел

Речник ЛРС Олексій Барановський відповів про дві основні мети, які переслідують бійці російських повстанців під час військових походів до РФ.

"Це завдання відволікти російську армію від інших напрямків", — говорить представник Легіону "Свобода Росії".

Таким чином ЛСР змушують частину російських військ відійти з території України до прикордонних областей Росії. Зокрема таку готовність висловив власник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин, який намагається позиціонувати себе як "захисника кордону".

Іншою метою підрозділу ЛСР є спроби знизити моральний дух армії РФ, а також збільшити опозиційні сили у Росії задля усунення нинішнього керівництва Росії від влади.

"Показати Росії, що опір можливий, і до нього потрібно долучатися", – сказав Барановський маючи на увазі опір проти Володимира Путіна та його соратників у Кремлі.

Нагадаймо, що в травні бійці з підрозділів Легіону "Свобода Росії" та "Російського добровольчого корпусу" увійшли на територію Бєлгородської області. Під час рейду вдалими діями було знищено кілька десятків одиниць російської військової техніки.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про РДК, який назвав напрямки нових рейдів на територію Російської Федерації.

Також "Коментарі" писали про реакцію Дмитрія Медведєва на ситуацію в Бєлгородській області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

4 червня 2023, 11:51

Молодці, вони не прикриваються цивільним населенням, як Азов. Перший крок був гуманітарний коридор. Природжена здатність до державності. Навіть після розпаду Росії вони створять успішні країни, а недокраїна так і залишиться нею на кожні 32 поки знов та знов. Вони навіть не бояться наступати. Поки наші військове командування бігає з православними бубнами по коридорах бункерів і кличуть юдейського Бога, а Росія все більш нахабно вбиває дітей ракетами та дронами.


Новини