Головна Новини Суспільство Війна з Росією 854 шахтарі застрягли під землею через знеструмлення внаслідок російських ракетних обстрілів
commentss НОВИНИ Всі новини

854 шахтарі застрягли під землею через знеструмлення внаслідок російських ракетних обстрілів

Рятувальники рятують шахтарів, які застрягли під час роботи

10 жовтня 2022, 23:12 comments1149
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

10 жовтня Російська Федерація здійснила черговий терористичний напад на Україну запустивши 84 ракети. Внаслідок ворожих ударів було знеструмлено шахти в Кривому Розі, де застрягли 854 шахтарі, повідомляє начальник військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул у своєму Telegram каналі.

854 шахтарі застрягли під землею через знеструмлення внаслідок російських ракетних обстрілів

854 шахтарі застрягли під землею. Фото з відкритих джерел

За словами Вілкула шахтарі застрягли на чотирьох шахтах в області. Наразі продовжується рятувальна операція і вже було витягнуто 756 робітників шахт. Лишилось врятувати ще 98 шахтарів в одній з шахт міста. Начальник військової адміністрації Кривого Рогу повідомив, що за попередньо встановленим графіком усіх людей з під землі мають витягнути до другої години ночі.

Олександр Вілкул зазначає, що рятувальна операція складна та потребує використання різних технічних засобів серед яких ручні лебідки, противаги, контргрузи. Окрім того, одночасно рятувальники працювали з проблемами постачання для шахтарів їжі, повітря та теплого одягу.

Голова адміністрації наголосив, що важливо мати план дій при ліквідації небезпечних аварій та вчасно і якісно проводити тренування подібних ситуацій. За словами Вілкула шахтарі проводили необхідні тренування тому є чудовий результат. Усі повернуться додому живими та здоровими.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про збір грошей для помсти росіянам за терористичний напад на Україну 10 жовтня. За сім годин українці встигли назбирати понад 200 млн гривень. Збір триватиме до 12 години 11 жовтня.

Також "Коментарі" писали про загальну суму випущених Росією ракет 10 жовтня. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/vilkul/2051
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини