Головна Новини Суспільство Війна з Росією 21-річному сину відірвало пальці: з'явилися нові подробиці про замах на "головного митника ЛНР"
commentss НОВИНИ Всі новини

21-річному сину відірвало пальці: з'явилися нові подробиці про замах на "головного митника ЛНР"

У "ЛНР" намагалися підірвати "головного митника" Юрія Афанасьєвського

5 вересня 2023, 18:00 comments1806
Поділіться публікацією:

На тимчасово окупованій Луганщині у власному будинку намагалися підірвати "головного митника ЛНР" Юрія Афанасьєвського. Він не тільки очолював відомство окупантів, але й  відмивав кошти для фінансування окупаційних підрозділів Росії. Про це повідомляє російське агентство ТАСС.  

21-річному сину відірвало пальці: з'явилися нові подробиці про замах на "головного митника ЛНР"

Юрій Афанасьєвський (фото з відкритих джерел)

У повідомленні йдеться, що нібито станом на 13:00 5 росіяни вже затримали підозрювану в замаху на вбивство митника "ЛНР". Окрім того, вона вже навіть дала свідчення. Також повідомляється, що внаслідок вибуху постраждав син зрадника.

За інформацією російських правоохоронців, 3 вересня жителька Луганська нібито передала Юрію Афанасьєвському телефон з вибухівкою, яка здетонувала після активації телефону.

Під час вибуху колаборант отримав легкі травми, але його 21-річному сину відірвало кілька пальців.

"У лікарні перебуває його син, а не він. Але теракт, швидше за все, був спрямований саме проти Афанасьєвського", — пишуть  пропагандисти.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що у "ЛНР" підірвали топ-генералаУ "ЛНР" підірвали так званого "главу митниці республіки" Юрія Афанасьєвського. У ЗМІ вже з'явилася інформація про те, що підрив топ-колаборанта стався завдяки ефективній спецоперації СБУ. 

Зазначається, що Афанасьєвський займався "відмиванням" коштів для фінансування збройних формувань, які беруть участь у війні проти України. Проти високопосадовця було введено санкції ЄС, Великобританії, Канади, Швейцарії, Японії. У спецслужбах сподіваються, що незабаром Афанасьєвський змінить свій статус із "трисотого" на "двохсотого".

Афанасьєвський отримав множинні осколкові поранення голови, шиї, живота та перебуває у реанімації у важкому стані.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Підкова

5 вересня 2023, 17:29

Жаль що тільки пальці.


Новини