Головна Новини Суспільство Війна з Росією 2024 "воєнний рік" буде відрізнятися від 2023-го: пояснення Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

2024 "воєнний рік" буде відрізнятися від 2023-го: пояснення Залужного

Валерій Залужний заявив, що в наступному році ЗСУ будуть діяти більш ефективно

26 грудня 2023, 16:45 comments1622
Поділіться публікацією:

Як інформує портал "Коментарі", під час спілкування з представниками мес-медіа головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний заявив, що був проведений змістовний аналіз тих проблем, які були в 2022 та в 2023 роках. По більшості з них знайдено вихід. Саме тому їх повторення не має перейти на 2024-й рік. Українська армія зробить правильні висновки, щоб не повторювати ті проблеми, які були раніше.

2024 "воєнний рік" буде відрізнятися від 2023-го: пояснення Залужного

ЗСУ. Фото: Генштаб ЗСУ у Facebook

"Ми проблеми знайшли, і знайшли десь, мабуть, 90% рішень цих питань, які необхідно обовʼязково вирішити для того, щоб в наступному році діяти більш ефективно, і найголовніше – зберегти людей. Ми над цим працюємо, і з нами абсолютно погоджуються наші партнери", – запевнив головнокомандувач ЗСУ.

Також Валерій Залужний заявив, що він особисто згоден з будь-якими ініціативами, які підвищують відповідальність за потрапляння людини на фронт непідготованою. Такого бути не може, наголосив головком.

Щодо молоді від 18 до 25 років, яка може опинитися на фронті Валерій Залужний не став відповідати однозначно, зауваживши лише, що хоче, щоб у військо приходили люди, які можуть виконувати бойові завдання ефективно та правильно.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Валерій Залужний пояснив необхідність мобілізації півмільйона українців.

Також видання "Коментарі" повідомляло — Кабмін увечері 25 грудня вніс до Верховної Ради законопроєкт №10378 щодо змін до порядку мобілізації в Україні, військового обліку та проходження військової служби. У пояснювальній записці пропонується низка заходів, які, на думку авторів документа, зроблять мобілізацію більш ефективною, а ухилення про взяття на військовий облік та проходження військової служби менш ймовірними. Як оцінюєте ініціативи від уряду? Які шанси на підтримку цього законопроєкту? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Віталій

28 грудня 2023, 19:10

Ок, тоді йди замість поліції охороняти громадський порядок!!!

АбабаГалаМага

27 грудня 2023, 01:48

Дядя, а не обратить ли тебе внимание на самих ТЦКашников? Они присягу давали, они КМБ проходили... чем тебе не обмен? А то ходят по 5-6 человек на одного... при чем прессуют жестко, пока не подпишешь согласие! Нужна замена - вот тебе выход: депутаты и их сынки (мы их выбирали для того, чтобы они защищали свой народ!); работники ТЦК; менты... Зачем Вы трогаете простых смертных?


Новини