Головна Новини Суспільство Війна з Росією 3-я штурмова бригада в Авдіївці: чому Forbes пише про катастрофічний ризик
commentss НОВИНИ Всі новини

3-я штурмова бригада в Авдіївці: чому Forbes пише про катастрофічний ризик

У Forbes наголошують, що Україна не може дозволити собі витрачати бригаду на боротьбу за половину зруйнованого міста

14 лютого 2024, 22:00
Поділіться публікацією:

Україна  має всього дві спеціалізовані штурмові бригади, і  бійців однієї  з них  направили в Авдіївку, щоб  прикрити відступ гарнізону. Це   одна  з кращих українських бригад — 3-ю штурмова, повідомляє Forbes.

3-я штурмова бригада в Авдіївці: чому Forbes пише про катастрофічний ризик

3-я штурмова бригада (фото з відкритих джерел)

"Розгортаючи штурмову бригаду в оборонну кампанію, Східне командування України реалізує на практиці стратегію "активної оборони". Тобто гнучкий, мобільний і агресивний захист... Очевидна мета бригади — утримати коксохімічний завод, який потенційно може стати північним якорем нової, менш відкритої лінії фронту для відновленого українського гарнізону", — сказано в статті.

Зазначають, що активна оборона  допоможе  вивести російські сили з рівноваги, виграти час для того, щоб  вчасно  вивести 110-ї бригаду  з Авдіївки і  планувати умови для нової української оборонної кампанії, що звільнить найбільш уразливі частини міста.

"Але якщо українські командири потурають своєму гніву через те, що їх кинули американські союзники, і спробують почати серйозну контратаку в Авдіївці, вони можуть привести 3-ю штурмову бригаду до катастрофи...  Бійці 110-ї бригади, які залишилися в живих, безумовно, вдячні за агресивну тактику 3-ї бригади... Але їм також слід сподіватися, що командири не накажуть 3-й штурмовій бригаді наступати. Україні потрібна 3-я бригада. Вона не може дозволити собі витрачати її на боротьбу за половину зруйнованого міста", — стверджують журналісти  Forbes.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що ворог просувається в Авдіївці. Російські окупанти продовжують просуватися на півночі і півдні міста Авдіївка Донецької області. Як повідомляє Telegram-канал "Deep State", на півдні міста ворог планує оточити "Зеніт", а на півночі — максимально продавити Сили оборони України.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

14 лютого 2024, 22:45

Вам вже відкрито, з усіх сторін, дають поради. Бо ви програшні малоправославні, самі не допетраєте - мізки засмічені пропагандою привілейованих ухилянтів. Ну хоч після розумних порад і попереджень, зможете?


Новини