Курт Волкер заявив, що Україна має повернути всю свою територію, включаючи Крим

"Зараз надто ризиковано залишати навіть Крим у руках Росії", - Волкер

Україна має повернути всю свою територію, включаючи Крим. Про це заявив колишній спецпредставник Державного департаменту США з України Курт Волкер в інтерв'ю Європейська правда.

Відповідаючи на запитання, коли можна буде говорити, що Україна перемогла у війні, Волкер відповів так:

"Україна має повернути всю свою територію, включаючи Крим. 5 років тому (...) була думка, що Донбас Росії не потрібен, тому його, можливо, можна буде повернути швидше, а повернення Криму займе більше часу. Але тепер війна розбила все ці міркування. Зараз на кону всі. У Путіна без цього не зникне імперський апетит, тому зараз надто ризиковано залишати навіть Крим у руках Росії", – заявив Волкер.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, що Зеленський розповів , чому в українській армії втрати зменшилися втричі. Подоляк заявив, що українці воюватимуть до останнього росіянина на території України.

Читайте також про те, що відмова від українського зерна та скасування арешту сирійського судна: про що може говорити така поведінка Лівану. Проблеми з агропостачанням – це саме те, що хоче спровокувати росія – Сергій Биков.

Сайт "Коментарі" повідомив про те, що "Нафтогазу" знову відмовили у відстроченні виплат : чим це загрожує Україні – чи ми будемо з газом. З власниками облігацій "Нафтогазу" вели переговори уряд, Мінфін та "Нафтогаз".

Також "Коментарі" інформували про те, що   як зупинити ядерний шантаж Путіна – чому Кремль пішов на таке божевілля. Втративши можливість військовим шляхом окупувати бажані території України, Кремль почав шантажувати Україну та весь Захід.