Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кулеба розповів, у який спосіб Україна поверне Крим та Донбас
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба розповів, у який спосіб Україна поверне Крим та Донбас

Кулеба заявив, що Україна поверне всі тимчасово окуповані території

8 грудня 2022, 19:15
Поділіться публікацією:

Україна поверне усі тимчасово окуповані території: частину з них дипломатичним шляхом, а частину військовим. Відповідну заяву зробив очільник МЗС України Дмитро Кулеба під час виступу на прес-брифінгу.

Кулеба розповів, у який спосіб Україна поверне Крим та Донбас

Дмитро Кулеба (фото з відкритих джерел)

Виступаючи на спільній пресконференції з міністром закордонних справ Словаччини Растіславом Качерою, очільник українського дипломатичного відомства Дмитро Кулеба впевнено заявив, що наша країна поверне свої території.

"Крим нічим не відрізняється від решти України. Україна поверне всі свої території, включаючи Крим, частину військовим шляхом, частину дипломатичним шляхом", — запевнив Дмитро Кулеба.

Міністр закордонних справ України уточнив, що зараз надто передчасно робити будь-які прогнози щодо того, які тимчасово окуповані території будуть повернуті завдяки діям ЗСУ, а які – за столом переговорів.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Зеленський розповів, скільки українцям залишилося чекати на мирний час. Є всі підстави стверджувати, що мирний час для України може настати вже наступного року. президент сказав, що українці будуть найвпливовішими і наступного року, але вже у мирний час. Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю рейтинговому виданню "Politico". Глава української держави подякував усім друзям України в Європі, які "допомагають підтримувати мільйони людей у цей жахливий час".

Також "Коментарі" повідомляли про те, що у Зеленського назвали плани Кремля на зиму. Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк розповів про стратегію, якої, на його думку, дотримуватиметься Росія цієї зими. Михайло Подоляк упевнений, що цієї зими путінський режим та його війська робитимуть ставку на руйнування енергетичної інфраструктури України, говорити про необхідність припинення вогню та за необхідності брязкати ядерною зброєю.

 
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини