Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кулеба різко реагує на критику повільного контрнаступу
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба різко реагує на критику повільного контрнаступу

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відреагував на інформацію щодо повільного контрнаступу українських сил.

31 серпня 2023, 14:38
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба відреагував на критику щодо нібито повільного контрнаступу українських сил на сході та півдні. Український міністр пропонує приїхати на фронт та спробувати звільнити хоч якусь територію України від російських окупантів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання "РБК-Україна".

Кулеба різко реагує на критику повільного контрнаступу

Очільник МЗС України Дмитро Кулеба. Фото з відкритих джерел

Кулеба перебуває з візитом в Іспанії. Під час робочої поїздки український міністр відреагував на критику деяких аналітиків та ЗМІ, які вказують на нібито повільний контрнаступ України.

"Критикувати повільний темп контрнаступу — це плювати в обличчя українського солдата", — сказав Кулеба.

Крім того український чиновник дав пораду таким критикам.

"Я порадив би всім критикам заткнутися, приїхати в Україну і постаратися самим звільнити один квадратний сантиметр", — вважає Дмитро Кулеба.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що український чиновник Михайло Подоляк вважає, що деякі міжнародні організації псують свою репутацію через заяви про атаки дронів на територію Росії, які нібито створюють додаткову ескалацію у війні. Радник керівника Офісу президента вказує, що такі міжнародні організації повинні "почати думати".

Також "Коментарі" писали, що у світ вийшла книга, яка розкриває деталі першої зустрічі Володимира Зеленського та Джо Байдена. У ній вказується, що український президент розлютив американського колегу. Президент України приїхав зі списком вимог до Байдена, тоді як американський лідер очікував почути вдячність від Володимира Зеленського.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини