Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кулеба пояснив, для яких цілей Макрон готовий відправити західні війська в Україну
commentss НОВИНИ Всі новини

Кулеба пояснив, для яких цілей Макрон готовий відправити західні війська в Україну

Дмитро Кулеба назвав завдання західних військових, які за ініціативи Макрона могли б бути відправлені в Україну.

20 березня 2024, 09:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Міністр закордонних справ Дмитро Кулеба розповів, що президент Франції Еммануель Макрон у своїй заяві про можливість відправити західні війська в Україну мав на увазі, солдатів, які б займались навчанням українських військових на території України.

Кулеба пояснив, для яких цілей Макрон готовий відправити західні війська в Україну

Кулеба пояснив позицію Макрона щодо військ НАТО в Україні. Фото з відкритих джерел

Під час інтерв’ю для італійського видання La Stampa Дмитро Кулеба пояснив позицію Еммануеля Макрона щодо можливої відправки військ НАТО в Україну. За його словами, європейські лідери запанікували, однак Макрон не мав на увазі, що західні війська будуть вести активні бойові дії в Україні.

"Макрон лише хотів сказати, що є можливість навчати українських військових безпосередньо в Україні, а не за її межами, як це відбувається зараз", — зауважив Кулеба.

Дмитро Кулеба додав, що Україна сьогодні звертає увагу на необхідності отримати більше боєприпасів та зброї для війни проти Росії, однак "ніколи не просила людей" у союзників.

Нагадаємо, що у кінці лютого Еммануель Макрон зробив резонансну заяву у якій повідомив про можливість відправити війська НАТО в Україну у майбутньому. Згодом президент Франції підтвердив свої слова та вказав, що вони були добре продумані. Більшість країн НАТО заперечили про можливість відправити свої війська в Україну, однак деякі погодились розглянути таку ідею у майбутньому, зокрема Канада, Естонія, Литва, Нідерланди та інші.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Макрон пояснив французам, чому потрібно прийти на допомогу українцям.

Також "Коментарі" писали про Макрона, який змінює позицію щодо України. Франція стає на бік Польщі у важливому для українців питанні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

тьфу на жидобанду

26 березня 2024, 22:54

ЩОБ ти СYКА ТРИКРАТНИКРАДІЙ НАШИХ мізерних пенсій ЖИДОклоун зеленський ПОДОХ В СТРАШНИХЙ МУКАХ РАЗОМ З ХРЯКОМ-вальцманопорошенком ВИГРІБНІЙ ГІВНОМ СМЕРДЯЩІЙ ЯМІ!!!!!!! при крадучій пенсії владі всі паразити-депутати пиzдуйте дохлими до москаля й кравчука.


Новини