Головна Новини Суспільство Війна з Росією Кучма пояснив, що не так з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Кучма пояснив, що не так з Путіним

Одержимість диктатора Путіна знищенням України може бути проявом психічного розладу, сказав Леонід Кучма

11 грудня 2023, 21:50
Поділіться публікацією:

Одержимість  президента РФ  Володимира Путіна знищити  Україну  пояснюється, як можливо  прояв психічного розладу. Так висловивсь   другий президент України (1994-2004) Леонід Кучма, відповідаючи на запитання  британського  видання The Guardian.

Кучма пояснив, що не так з Путіним

Леонід Кучма (фото з відкритих джерел)

"Люди кажуть, що його одержимість Україною — свого роду манія або психічний розлад. Можливо, це правда", — наголосив  Леонід Кучма.

Екс- президент  ще згадав, як і де зустрів перший день повномасштабної  війни  Росії в Україні.  Він розповів, що 24 лютого 2022 року  разом із дружиною Людмилою  був в центрі Києва ‒  подружжя  прокинулось  від вибухів.

"Я був упевнений, що Путін здатний вторгнутися, але не впевнений, чи вирішить він вторгнутися. Це було жахливо, шок. Я бачив на вулиці два бомбардувальники, які пролетіли над моєю головою", — сказав він.

Як  стверджує другий український президент,  Путін  поставив  собі на меті  не тільки захоплення української  території, а й  хоче знищення "концепції" самої України як "конкурентної альтернативи Росії",

"Доказом цього є жахливі людські втрати і репутаційні жертви, на які Путін готовий піти заради цього", -  резюмував  екс-президент.

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що Кучма, депутати і чиновники знову відпочивають на Лазуровому узбережжі під час війни. Цьогорічної весни на  Лазуровому березі  у Франції  кореспонденти побачили низку чиновників,  народних обранців  і навіть другого президента Леоніда Кучму. І це при тому, що діє  заборона виїзду з України опісля  скандальних історій  з закордонними вояжами. 

Зараз, коли на території  країни триває війна, діє урядова постанова, яка забороняє перетинати кордон  без поважної причини  членам Кабміну, народним депутатам та багатьом  іншим посадовцям, прокурорам, суддям, представникам місцевого самоврядування. Вони можуть виїхати  тільки  з  причини службового відрядження.
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини